Capaciteitsplanner

24 april 2023 09:57 Published by Reacties uitgeschakeld voor Capaciteitsplanner

In de wijkverpleging is er bijna niets belangrijker dan ervoor zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. En dat is precies wat jij gaat doen als je capaciteitsplanner bij RST wordt! Zin om elke dag de puzzel te leggen waarmee je jouw collega’s en hun cliënten blij maken …

Een dag op onze P&O-afdeling!

18 april 2023 11:33 Published by Reacties uitgeschakeld voor Een dag op onze P&O-afdeling!

Een dag uit het leven van een P&O-medewerker… waar moet je dan beginnen… bij het opstaan of bij het binnenstappen van het kantoor? Laat ik maar beginnen bij het binnenkomen op het hoofdkantoor in Barneveld. De auto staat netjes geparkeerd tussen de witte lijntjes, dus ik vervolg mijn weg naar boven. De afdeling P&O is …

Medewerker P&O

14 april 2023 08:00 Published by Reacties uitgeschakeld voor Medewerker P&O

Zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze afdeling P&O op het hoofdkantoor in Barneveld zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega! Binnen RST hechten we veel waarde aan het (bij)scholen van onze medewerkers. In dit werkveld is er nu een vacature.  Je bent samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor het organiseren …

Adviseur Marketing & Communicatie

24 maart 2023 12:05 Published by Reacties uitgeschakeld voor Adviseur Marketing & Communicatie

Beschik jij over een flinke dosis creativiteit? Kun jij je goed verplaatsen in een doelgroep? En weet je welke communicatiemiddelen je moet inzetten om die doelgroep te bereiken? Dan ben jij de adviseur Marketing & Communicatie die wij zoeken!

Junior adviseur Kwaliteit & Beleid

23 februari 2023 08:28 Published by Reacties uitgeschakeld voor Junior adviseur Kwaliteit & Beleid

Vind jij het een uitdaging om samen met professionals beleid te ontwikkelen? Wij wel. Daarom zijn we op zoek naar een adviseur Kwaliteit & Beleid die ons helpt de kwaliteit van onze zorgverlening hoog te houden!

Directeur Kraamzorg

12 januari 2023 07:06 Published by Reacties uitgeschakeld voor Directeur Kraamzorg

Zie jij een verantwoordelijke, betekenisvolle functie wel zitten? Wij zijn op zoek naar een directeur Kraamzorg. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele productgroep Kraamzorg binnen onze organisatie en maak je onderdeel uit van het Strategisch Team.

Teammanager Wijkverpleging

10 januari 2023 12:17 Published by Reacties uitgeschakeld voor Teammanager Wijkverpleging

Geniet jij ervan om zelfstandige teams tot bloei te brengen? Kun jij de grote lijnen uitzetten, maar heb je ook oog voor de details? Dan zoeken wij jou als teammanager voor onze wijkverpleegkundige teams in Midden-Zeeland.

Teammanager Wijkverpleging

10 januari 2023 12:09 Published by Reacties uitgeschakeld voor Teammanager Wijkverpleging

Geniet jij ervan om zelfstandige teams tot bloei te brengen? Kun jij de grote lijnen uitzetten, maar heb je ook oog voor de details? Dan zoeken wij jou als teammanager voor onze wijkverpleegkundige teams in Midden-Nederland.

Werken voor een reformatorische zorgorganisatie: waarom zou je?

9 juni 2022 12:44 Published by Reacties uitgeschakeld voor Werken voor een reformatorische zorgorganisatie: waarom zou je?

Als zorgmedewerker heb je het voor het uitkiezen. Talloze zorgorganisaties in Nederland staan te springen om personeel. Waarom zou je dan speciaal kiezen voor een reformatorische zorgorganisatie als RST? We vroegen het onze medewerkers.

Werken bij RST? Gewoon maar eens een belletje plegen!

17 maart 2022 15:30 Published by Reacties uitgeschakeld voor Werken bij RST? Gewoon maar eens een belletje plegen!

Ze werkte bij een adviesbureau, maar zocht iets meer directe betekenis. De zorgsector trok, maar was dat iets voor haar? Annelien van der Spek besloot gewoon eens naar kantoor te bellen. “Ik was aangenaam verrast door de manier waarop er met me werd meegedacht!”