ict support medewerker

Stagiair ICT

4 december 2023 09:12 Published by Reacties uitgeschakeld voor Stagiair ICT

Weet jij hoe uitdagend het is om in een zorgorganisatie te werken als ICT-er? Heb jij kennis van software, applicaties en technische systemen én wil jij deze kennis toepassen in een ambitieuze en groeiende organisatie? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Bij RST zijn we op zoek naar een ICT-medewerker die (technische) vraagstukken weet om te zetten in praktische ICT-oplossingen, zodat al onze medewerkers zorgeloos aan de slag kunnen.

Teammanager Huishoudelijke Ondersteuning

1 december 2023 08:00 Published by Reacties uitgeschakeld voor Teammanager Huishoudelijke Ondersteuning

Heb jij een hbo werk- en denkniveau en ben je op zoek naar een baan met flink wat uitdaging en verantwoordelijkheid? Word teammanager Huishoudelijke Ondersteuning bij RST Zorgverleners en haal het beste in mensen naar boven!

Planner Kraamzorg

19 oktober 2023 20:11 Published by Reacties uitgeschakeld voor Planner Kraamzorg

Houd jij ervan om uitdagende puzzels op te lossen? Geniet je ervan als alles op zijn plek valt? Dan ben jij geknipt voor de functie van Planner Kraamzorg. Wat ga je doen? De afdeling Planning is misschien wel de meest gebelde afdeling van RST Zorgverleners. De telefoon rinkelt 24/7: verloskundigen die bellen voor cliënten die …

Een kijkje op de financiële afdeling van RST

11 oktober 2023 11:45 Published by Reacties uitgeschakeld voor Een kijkje op de financiële afdeling van RST

Als we binnenstappen bij RST worden we hartelijk ontvangen door Matthijs, een controller die al jaren meedraait op de afdeling Finance. Met acht mensen, dompelen ze zich dagelijks onder in cijfers, data en strategische planning. Begin van een reis “Vier à vijf jaar geleden solliciteerde ik hier”, begint Matthijs. “Ik wilde de stap maken naar …

Teammanager Wijkverpleging

4 september 2023 12:09 Published by Reacties uitgeschakeld voor Teammanager Wijkverpleging

Geniet jij ervan om zelfstandige teams tot bloei te brengen? Kun jij de grote lijnen uitzetten, maar heb je ook oog voor de details? Dan zoeken wij jou als teammanager voor onze wijkverpleegkundige teams in Midden-Nederland.

Financial controller

9 juni 2023 09:47 Published by Reacties uitgeschakeld voor Financial controller

Hou jij van cijfers en data en wil jij precies weten hoe het allemaal zit? Wil je met jouw werk van betekenis zijn voor de bedrijfseconomische koers van onze organisatie, maar zeker ook voor het betaalbaar houden van de zorg? Dan is deze functie zeker wat voor jou!

ict support medewerker

BI-specialist (zorg)data

9 juni 2023 07:55 Published by Reacties uitgeschakeld voor BI-specialist (zorg)data

Ben jij verzot op data en wil je jouw kennis toepassen in een ambitieuze en groeiende zorgorganisatie? Wil jij bijdragen om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden? Besef jij welke rol data daarin kan gaan spelen?

Een dag op onze P&O-afdeling!

18 april 2023 11:33 Published by Reacties uitgeschakeld voor Een dag op onze P&O-afdeling!

Een dag uit het leven van een P&O-medewerker… waar moet je dan beginnen… bij het opstaan of bij het binnenstappen van het kantoor? Laat ik maar beginnen bij het binnenkomen op het hoofdkantoor in Barneveld. De auto staat netjes geparkeerd tussen de witte lijntjes, dus ik vervolg mijn weg naar boven. De afdeling P&O is …

Teammanager Wijkverpleging

10 januari 2023 12:17 Published by Reacties uitgeschakeld voor Teammanager Wijkverpleging

Geniet jij ervan om zelfstandige teams tot bloei te brengen? Kun jij de grote lijnen uitzetten, maar heb je ook oog voor de details? Dan zoeken wij jou als teammanager voor onze wijkverpleegkundige teams in Midden-Zeeland.