Assistent controller

13 mei 2024 07:51 Published by Reacties uitgeschakeld voor Assistent controller

Heb jij ook de ambitie om de (reformatorische) zorg in Nederland optimaal te ondersteunen? Op onze afdeling Finance en Control houden wij ons elke dag bezig met het verhaal achter de cijfers. Maar ook hoe kunnen wij ondersteunen om de administratieve last in de zorg zo laag mogelijk te houden. Kan het gebruik van data ons inzichten geven?

Leidinggevende in de zorg? Meld je aan als trainee!

8 mei 2024 19:28 Published by Reacties uitgeschakeld voor Leidinggevende in de zorg? Meld je aan als trainee!

Heb jij leidinggevende kwaliteiten én ambitie? Wij bieden jou de mogelijkheid om een traineeship te volgen voor een leidinggevende functie! Een ontzettend leuk traject, waarbij je leert leidinggeven in de zorg, mét aandacht voor de reformatorisch-christelijke identiteit.

Leidinggevende Planning Kraamzorg

8 maart 2024 07:56 Published by Reacties uitgeschakeld voor Leidinggevende Planning Kraamzorg

Ben jij een creatieve strateeg met een passie voor kraamzorg? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat elke dag streeft naar de allerbeste zorg voor onze cliënten en optimale inzet van onze kraamverzorgenden? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou! RST Zorgverleners is op zoek naar een gedreven leidinggevende Planning Kraamzorg om …

ict support medewerker

Stagiair ICT

4 december 2023 09:12 Published by Reacties uitgeschakeld voor Stagiair ICT

Weet jij hoe uitdagend het is om in een zorgorganisatie te werken als ICT-er? Heb jij kennis van software, applicaties en technische systemen én wil jij deze kennis toepassen in een ambitieuze en groeiende organisatie? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Bij RST zijn we op zoek naar een ICT-medewerker die (technische) vraagstukken weet om te zetten in praktische ICT-oplossingen, zodat al onze medewerkers zorgeloos aan de slag kunnen.

Planner Kraamzorg

19 oktober 2023 20:11 Published by Reacties uitgeschakeld voor Planner Kraamzorg

Houd jij ervan om uitdagende puzzels op te lossen? Geniet je ervan als alles op zijn plek valt? Dan ben jij geknipt voor de functie van Planner Kraamzorg. Wat ga je doen? De afdeling Planning is misschien wel de meest gebelde afdeling van RST Zorgverleners. De telefoon rinkelt 24/7: verloskundigen die bellen voor cliënten die …

Een kijkje op de financiële afdeling van RST

11 oktober 2023 11:45 Published by Reacties uitgeschakeld voor Een kijkje op de financiële afdeling van RST

Als we binnenstappen bij RST worden we hartelijk ontvangen door Matthijs, een controller die al jaren meedraait op de afdeling Finance. Met acht mensen, dompelen ze zich dagelijks onder in cijfers, data en strategische planning. Begin van een reis “Vier à vijf jaar geleden solliciteerde ik hier”, begint Matthijs. “Ik wilde de stap maken naar …

Een dag op onze P&O-afdeling!

18 april 2023 11:33 Published by Reacties uitgeschakeld voor Een dag op onze P&O-afdeling!

Een dag uit het leven van een P&O-medewerker… waar moet je dan beginnen… bij het opstaan of bij het binnenstappen van het kantoor? Laat ik maar beginnen bij het binnenkomen op het hoofdkantoor in Barneveld. De auto staat netjes geparkeerd tussen de witte lijntjes, dus ik vervolg mijn weg naar boven. De afdeling P&O is …

Teammanager Wijkverpleging

10 januari 2023 12:17 Published by Reacties uitgeschakeld voor Teammanager Wijkverpleging

Geniet jij ervan om zelfstandige teams tot bloei te brengen? Kun jij de grote lijnen uitzetten, maar heb je ook oog voor de details? Dan zoeken wij jou als teammanager voor onze wijkverpleegkundige teams in Midden-Zeeland.

Werken voor een reformatorische zorgorganisatie: waarom zou je?

9 juni 2022 12:44 Published by Reacties uitgeschakeld voor Werken voor een reformatorische zorgorganisatie: waarom zou je?

Als zorgmedewerker heb je het voor het uitkiezen. Talloze zorgorganisaties in Nederland staan te springen om personeel. Waarom zou je dan speciaal kiezen voor een reformatorische zorgorganisatie als RST? We vroegen het onze medewerkers.

Werken bij RST? Gewoon maar eens een belletje plegen!

17 maart 2022 15:30 Published by Reacties uitgeschakeld voor Werken bij RST? Gewoon maar eens een belletje plegen!

Ze werkte bij een adviesbureau, maar zocht iets meer directe betekenis. De zorgsector trok, maar was dat iets voor haar? Annelien van der Spek besloot gewoon eens naar kantoor te bellen. “Ik was aangenaam verrast door de manier waarop er met me werd meegedacht!”