Directeur Kraamzorg

20 januari 2021 07:06 Published by Reacties uitgeschakeld voor Directeur Kraamzorg

Zie jij een verantwoordelijke, betekenisvolle functie wel zitten? RST Zorgverleners is op zoek naar een Directeur Kraamzorg. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele productgroep Kraamzorg binnen RST. Daarnaast ben je lid van het Strategisch Team (ST) van RST Zorgverleners.

Directeur Huishoudelijke Ondersteuning

11 januari 2021 09:25 Published by Reacties uitgeschakeld voor Directeur Huishoudelijke Ondersteuning

Tijd voor een nieuwe stap in je carrière? RST Zorgverleners is op zoek naar een directeur Huishoudelijke Ondersteuning. In deze functie voor 20 tot 24 uur per week ben je verantwoordelijk voor ruim 200 medewerkers huishoudelijke hulp en je maakt deel uit van het strategisch team (het ST) van RST Zorgverleners.

ICT Support Medewerker

15 december 2020 08:56 Published by Reacties uitgeschakeld voor ICT Support Medewerker

Als ICT Support Medewerker bij RST ga je aan de slag met zeer gevarieerde en uiteenlopende taken, waarbij jij het mogelijk maakt dat onze zorgmedewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren. Loopt een computer vast of is iemand zijn of haar wachtwoord vergeten: medewerkers kunnen met technische vragen altijd bij jou terecht.

Leidinggevende Huishoudelijke Hulp

9 december 2020 09:00 Published by Reacties uitgeschakeld voor Leidinggevende Huishoudelijke Hulp

Heb jij hbo werk- en denkniveau en ben je op zoek naar een baan met flink wat uitdaging en verantwoordelijkheid? Word leidinggevende Huishoudelijke Hulp bij RST Zorgverleners en haal het beste in mensen naar boven!

“De ondernemingsraad werkt echt als team aan de belangen van medewerkers”

26 november 2020 13:58 Published by Reacties uitgeschakeld voor “De ondernemingsraad werkt echt als team aan de belangen van medewerkers”

Meedenken met strategische thema’s, informatie uit het werkveld ophalen en bijdragen aan betere besluitvorming. Het zijn een aantal belangrijke taken die de ondernemingsraad (OR) van RST Zorgverleners vervult. Lies Casteleijn is ambtelijk secretaresse van de OR en vertegenwoordigt samen met de OR-leden de ruim 1.200 medewerkers van RST.

“Als je uitval kunt voorkomen moet je dat zeker niet nalaten”

20 november 2020 10:26 Published by Reacties uitgeschakeld voor “Als je uitval kunt voorkomen moet je dat zeker niet nalaten”

De zorg is een sector waar mensen hard moeten werken. Dat is altijd al zo geweest en het zal voorlopig ook wel even zo blijven, schat Elize Vroegindeweij, P&O-adviseur en preventiemedewerker bij RST Zorgverleners. “Je moet als organisatie goed nadenken over hoe je kunt voorkomen dat mensen opgebrand raken. Voorkomen is immers beter dan genezen.”

Buiten koken met de Big Green Egg: “Zelfs met kerst staat ‘ie aan”

27 augustus 2020 13:37 Published by Reacties uitgeschakeld voor Buiten koken met de Big Green Egg: “Zelfs met kerst staat ‘ie aan”

Mariëtte van de Poppe en haar man zijn beiden al sinds het begin van hun huwelijk dol op koken, bakken, braden en barbecueën. Sinds een jaar of vier gebruiken ze daarvoor de Big Green Egg: een speciale ‘barbecue’ waarmee veel meer kan dan barbecueën alleen.

Week van het Werkgeluk

19 augustus 2020 11:12 Published by Reacties uitgeschakeld voor Week van het Werkgeluk

Heb je ooit in de zorg gewerkt en begint het weer te kriebelen? Bij RST Zorgverleners ben je van meer dan welkom! We kunnen jouw kennis en ervaring goed gebruiken. Solliciteer nu op een van onze vacatures of neem eerst contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jou persoonlijk.

Junior ICT-specialist

22 juli 2020 10:07 Published by Reacties uitgeschakeld voor Junior ICT-specialist

Als junior ICT-specialist kun je overal aan de slag. Jij bent erg gewild en veel bedrijven dingen naar jouw hand. Waarom zou je dan bij RST aan de slag gaan? Wij geven je vier goeie redenen.

“Zelfs als ik geen plaatje geschoten heb, kom ik ontspannen terug.”

30 juni 2020 10:05 Published by Reacties uitgeschakeld voor “Zelfs als ik geen plaatje geschoten heb, kom ik ontspannen terug.”

Theo Bronkhorst hoort zo’n beetje bij het meubilair op kantoor in Barneveld. Hij werkt al 17 jaar bij RST als planner Huishoudelijke Hulp. Maar in de avonduren en het weekend is hij een fervent natuurfotograaf.