Wijkverpleging bij RST

In de thuiszorg is geen dag hetzelfde. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en in staat bent om snel te schakelen. Doordat je bij mensen thuiskomt zie je ook veel over hun leefwijze en omstandigheden. Dat maakt elke situatie weer bijzonder. Bij RST zijn we op zoek naar medewerkers die gaan voor kwaliteit, met hart voor de cliënt. 

Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures     Of maak kennis met 1 van je nieuwe collega’s

De complexiteit in de thuiszorg neemt toe. Door maatschappelijke ontwikkelingen blijft ook de vraag naar zorg steeds verder stijgen. Bij RST bieden we kwalitatief hoogwaardige wijkverpleging met oprechte aandacht voor de cliënt.

Bij RST werken 540 medewerkers in de Verpleging & Verzorging. De medewerkers zijn onderverdeeld in diverse teams en ontmoeten elkaar tijdens scholingsmomenten en teamoverleggen. Hierdoor blijft de onderlinge betrokkenheid groot.

Kwaliteit

Bij RST geven we verpleging en verzorging aan mensen van jong tot oud, vanuit allerlei achtergronden. Denk hierbij aan zorg na een (knie)operatie, het toedienen van medicatie en injecties, wondzorg, wassen/aankleden en zorg in terminale situaties.

Omdat elk leven waardevol is, doen we dit met oprechte aandacht en de beste kwaliteit.

Om medewerkers bekwaam te houden, bieden we trainingen op maat aan. We kijken per team naar wat er nodig is. Elke medewerker bieden we de mogelijkheid om zich in te schrijven in het kwaliteitsregister.

Aandacht

De zorgvraag van de cliënt staat centraal en er wordt afgestemd op de mogelijkheden van het netwerk, waar we nauw mee in contact staan. De cliënt ontvangt 100% aandacht, doordat je 1 op 1 werkt. Daarbij zijn communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen erg belangrijk. Zo kom je tot een echt gesprek en ontdek je de vraag achter de vraag.

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken in de Verpleging & Verzorging bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!