Het verhaal van Claudy

“Naast mijn baan als wijkverpleegkundige werk ik als dementieverpleegkundige. Hierdoor heb ik een combinatie van werken op de werkvloer en coördineren. Dat maakt mijn werk bij RST extra uniek. Ik moet steeds de uitdaging opzoeken en daar krijg ik bij RST gelukkig veel ruimte voor.

Dementieverpleegkundige

Afgelopen jaar heb ik de opleiding voor dementieverpleegkundige afgerond en doe dit nu ook in mijn dagelijks werk. Hier stem ik af met zowel formele als informele zorg, met als doel om situaties voor zowel de nabije familie als de cliënt te verbeteren. Ik moet hierbij het overzicht houden en schakel veel tussen verschillende partijen. In de toekomst hopen we deze functie breder in te gaan zetten.

Ruimte en ontwikkeling

Bij de Wijkverpleging werken we in een heel leuk team van 25 personen. Omdat ik in mijn eigen omgeving werk, schept dat een extra vertrouwensband met cliënten. Je kent de cultuur en de gewoontes. Dat vind ik erg waardevol. Vanuit RST ervaar ik veel vrijheid in het ontwikkelen en verbeteren van onze eigen teams. Dat maakt werken bij RST erg prettig.”

 

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken in de Verpleging & Verzorging bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!