Ontwikkel jezelf als zorgprofessional!

8.1

Cijfer dat
medewerkers
ons geven

Als je bij ons solliciteert voor een baan in de wijkverpleging, kies je voor een baan waarin je veel kanten op kunt. Wij bieden diverse mogelijkheden aan om door te leren of jezelf te ontwikkelen in een bepaalde specialisatie.

Op deze pagina zie je alle mogelijkheden die daarvoor al liggen bij RST Zorgverleners. Vrijwel alle routes die je hier vindt worden 100% betaald door RST en bovendien krijg je ook de ruimte in (betaalde) uren om je op je studie te storten.

Had jij zelf een ander carrièrepad  in gedachten? Bespreek je wensen met ons. Wij kunnen je misschien helpen.

Doorleren verzorgenden IG

Als verzorgende IG daagt RST Zorgverleners je uit om je voortdurend te laten bijscholen. Heb je meer ambitie? Je kunt ook doorleren voor verpleegkundige (niveau 4).

Alle informatie

Doorleren verpleegkundigen

Als verpleegkundige vraagt RST Zorgverleners je uit om je voortdurend te laten bijscholen. Heb je meer ambitie? Je kunt ook doorleren voor wijkverpleegkundige (HBO).

Alle informatie

Doorleren wijkverpleegkundigen

Heb jij je hbo-opleiding tot wijkverpleegkundige afgerond, maar wil je doorleren of je specialiseren? Wij helpen je graag! Bekijk alle opties.

Alle informatie

Wondzorg

Wil jij onze cliënten thuis dezelfde wondzorg kunnen bieden als in het ziekenhuis? Ontwikkel je als wondverzorgende. RST helpt je daarbij.

Bekijk deze specialisatie

Dementiezorg

Steeds meer mensen met dementie willen graag thuis blijven wonen. Dat kan alleen als wij zorg op maat kunnen aanbieden. Specialiseer je als casemanager dementie.

Bekijk deze specialisatie

Palliatieve zorg

RST is specialist in palliatieve zorgverlening. Een dankbaar vakgebied waarin je van onschatbare waarde kunt zijn in de laatste fase van iemands leven.

Bekijk deze specialisatie

I-nurse

Als i-nurse loop je voorop in het gebruik van (zorg)technologie en ben je een echte digitale ambassadeur. Je helpt collega's digitaal vaardiger te worden.

Bekijk deze specialisatie