Opleidingen Wijkverpleging

BOL

Volg je een BOL-opleiding op MBO-niveau 3 of 4 of op HBO-niveau? Kom dan stagelopen bij RST. We hebben verschillende stageplaatsen beschikbaar, waarbij jij een periode lang kennis kunt maken met Wijkverpleging. Je leert het vak kennen en hebt daarnaast uitzicht op een baan. Kijk snel of er een stageplek beschikbaar is bij jou in de buurt.

Vraag stageplaats aan     Meer informatie

BBL

Volg je een BBL-opleiding op MBO-niveau 3 of 4 of op HBO-niveau? Kom dan leren en werken tegelijk bij RST. Tijdens ons leer-werktraject ontvang je een professionele begeleiding. De duur van het traject is afhankelijk van je vooropleiding. Benieuwd of er mogelijkheden zijn voor een BBL-opleiding bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Solliciteren     Meer informatie

Herintreden

Stel, je hebt een niveau 3, 4 of HBO zorgdiploma, maar je bent lang uit het vak geweest. Dan zijn er mogelijkheden om je bij te scholen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Bijscholen

Heb je een ander diploma in de zorg zoals bijvoorbeeld SPW of VZ IG kraamzorg en wil je bijscholen naar de thuiszorg? Neem gerust contact met ons op om te bekijken wat we in jouw situatie kunnen betekenen.

Neem contact op

Specialisatie

Naast je beroep in de Wijkverpleging is het ook mogelijk om je te specificeren. Denk hierbij aan palliatieve zorg, wondzorg, casemanagement dementie. Je volgt hierbij een opleiding gericht op jouw specialisatie, die je naast je baan als Wijkverpleegkundige uit kunt voeren.

Neem gerust contact met ons op om te bekijken wat we in jouw situatie kunnen betekenen.

Neem contact op

Werken bij RST?
Enthousiast geworden van werken in de Verpleging & Verzorging bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!