Bijscholen en doorleren Verpleegkundige (niveau 4)

Als Verpleegkundige daagt RST Zorgverleners je uit om je voortdurend te laten bijscholen. Heb je meer ambitie? Je kunt ook doorleren voor wijkverpleegkundige (HBO). RST betaalt je opleiding en geeft je ook uren waarin je studeren kunt.

Bijscholen als Verpleegkundige

  • Cursussen en trainingen

    Als verpleegkundige leer je je leven lang. Om verpleegkundige te blijven moet je je elke vijf jaar laten herregistreren in het BIG-register. Dat kan alleen als je voldoende accreditatiepunten behaald hebt. Deze accreditatiepunten kunnen toegekend worden aan cursussen en trainingen op bepaalde werkervaring.

    Bij de V&VN kun je meer dan 120 verschillende scholingen volgen om je kennis te vergroten of up-to-date te brengen. Sommige scholingen zijn klassikaal en andere zijn online te volgen. Voor deze scholingen ontvang je accreditatiepunten. Bekijk hier het scholingsoverzicht.

    Sinds januari 2020 heeft RST ook een eigen LeerManagementSysteem waarin alle medewerkers zich in kunnen schrijven voor e-learnings, bijhouden kunnen welke trainingen en cursussen zij al gevolgd hebben en certificaten kunnen downloaden.

  • Voorbehouden en Risicovolle Handelingen

    Voor Verpleegkundigen is het verplicht om je Voorbehouden en Risicovolle Handelingen te volgen. Verpleegkundigen kunnen via ons LeerManagementSysteem je het gehele jaar inschrijven voor trainingen in de buurt. Deze bestaan uit een een theoretisch gedeelte (online), drie praktijkoefeningen en een praktijktoets.

Doorleren als Verpleegkundige

Wil je als Verpleegkundige doorleren? Dat juichen wij van harte toe. Via RST Zorgverleners kun je financiering aanvragen voor een opleiding HBO Verpleegkundige. Je opleiding wordt betaald en je krijgt van ons ook betaalde uren om te studeren of naar school te gaan. Solliciteer hier: Leerling Wijkverpleegkundige of neem contact met je leidinggevende op.

Wil je doorleren voor een ander beroep? Dan verliezen we je mogelijk voor de thuiszorg, maar we willen je toch stimuleren en aanmoedigen. Misschien kunnen we uren vrijmaken voor je. Daarom gaan we graag in gesprek over je wensen. Neem contact op met de afdeling Opleidingen.

Specialiseren

Wil je Verpleegkundige blijven, maar kennis of vaardigheden opdoen, waarvan jij vindt dat die bijdragen aan je ontwikkeling als Verpleegkundige? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee. Als wij ook denken dat jouw opleiding van waarde is voor de uitvoering van je beroep kunnen we misschien iets voor je betekenen.

Terug naar Opleidingen Wijkverpleging

Direct solliciteren?

Enthousiast geworden van RST of van één van onze vacatures? Solliciteer dan direct.