Werken in de kraamzorg

Dé steun en toeverlaat van elke kraamvrouw

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard! Wil jij aan de slag als kraamverzorgende? Bekijk dan de openstaande vacatures in jouw regio. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden die RST biedt om aan de slag te gaan? Lees dan vooral even verder!

Bekijk alle vacatures

Verschillende inzetvormen

Wil jij graag aan de slag kraamverzorgende, maar heb je beperkte inzetmogelijkheden? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om onder verschillende voorwaarden als kraamverzorgende aan de slag te gaan. Iets voor jou? Bekijk hieronder de verschillende inzetvormen.*

*Inzetvormen kunnen per regio verschillen. Vraag bij de leidinggevende in jouw regio naar de mogelijkheden.

 

Traditionele inzetvorm

Wil jij graag als kraamverzorgende aan de slag op de traditionele manier? Dat kan uiteraard! Je werkt dan acht dagen aaneengesloten bij één gezin (voor zover mogelijk).

Meer over deze inzetvorm

Werken (op vaste dagen) op rooster

Wil jij graag als kraamverzorgende aan de slag op vaste dagen en/of op rooster? Dat kan uiteraard! Je werkt op een gepland rooster wat 2 tot 3 maanden van tevoren bekend is.

Meer over deze inzetvorm

Doordeweekse vrije dag

Ben jij moeder of oma en wil je ook graag werken als kraamverzorgende? Dat kan! Bij RST is het mogelijk om als kraamverzorgende één of twee dagen in de week vrij te hebben, zodat je dan bij je kind(eren) kunt zijn of op kunt passen als je oma bent.

Meer over deze inzetvorm

Werken onder schooltijden

Wil jij graag kraamverzorgende worden, maar heb je schoolgaande kinderen? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om juist onder schooltijden als kraamverzorgende aan de slag te gaan.

Meer over deze inzetvorm

Werken in de avond

Wil jij graag werken als kraamverzorgende, maar ben je alleen in de avonden beschikbaar? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om juist ’s avonds als kraamverzorgende aan de slag te gaan.

Meer over deze inzetvorm

Flexibele inzet

Wil jij aan de slag als kraamverzorgende, maar is jouw mogelijke inzetbaarheid wisselend? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om op flexibele basis als kraamverzorgende ingezet te worden.

Meer over deze inzetvorm

Opleidingen

Snel aan de slag als kraamverzorgende

Ben je een poos uit het vak geweest, maar wil je toch graag weer in de kraamzorg aan de slag? Of ben je nog student en wil je bij RST stage lopen of juist leren en werken tegelijk? Of heb je een zorggerelateerde opleiding, maar wil je je juist laten omscholen? Wat je achtergrond ook is: bij RST bieden we allerlei opleidingen en trajecten aan zodat jij aan de slag kunt als kraamverzorgende. Bekijk welke opleiding past bij jou!

Bekijk opleidingen

Wil je aan de slag als kraamverzorgende bij RST?

Bekijk dan de vacatures en solliciteer bij jou in de buurt. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden die RST biedt? Neem dan contact met ons op.