Webinars

Bij RST organiseren we regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen binnen onze organisatie. Van stage lopen in de kraamzorg tot een introductie in de wijkverpleging. Bekijk de agenda hieronder en sluit aan bij het webinar dat bij jou past. Zien we je online?

Aankomende webinars

Benieuwd welke webinars er op de planning staan? Bekijk het overzicht hieronder en meld je gratis aan!

Ontdek de kraamzorg

Denk jij er al langer over om (weer) als kraamverzorgende aan de slag te gaan? Wil je het vak bij ons in de praktijk leren? Of volg je de mbo-opleiding Verzorgende IG met uitstroomrichting Kraamzorg en ben je op zoek naar een stageplaats? Kijk dan op maandag 19 juni naar dit webinar!

Meld je aan

Volgende webinar?

Het onderwerp van ons volgende webinar is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Volgende webinar?

Het onderwerp van ons volgende webinar is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Webinars terugkijken

Webinar gemist? Geen probleem! Hieronder kijk je de verschillende webinars die we gegeven hebben eenvoudig terug.

Stage lopen of werken en leren in de kraamzorg

Ben je op zoek naar een stageplaats of wil je werken en leren in de kraamzorg bij RST? Bekijk dan de opname van het webinar dat werd gehouden op dinsdag 7 februari 2023.

Kijk terug

Ontdek de wijkverpleging

Helpende plus, verzorgende IG, verpleegkundige of wijkverpleegkundige. In de Verpleging & Verzorging bij RST kun je alle kanten op. Ook kun je jezelf (verder) specialiseren, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie. In dit webinar vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Kijk terug

Stage lopen of werken en leren in de wijkverpleging

Volg jij een zorgopleiding en zoek je een toffe stageplaats? Of denk je er al langer over om (weer) in de thuiszorg te gaan werken en wil je bij ons praktijkervaring opdoen? Dan is dit webinar het kijken waard!

Kijk terug