Huishoudelijke hulp bij RST

Als Huishoudelijke hulp neem je een belangrijke plaats in bij een cliënt. Omdat je voor langere tijd bij vaste cliënten komt, ontstaat er een hoge mate van betrokkenheid. Bij RST zijn we op zoek naar medewerkers die zich flexibel op kunnen stellen en hart voor de cliënt hebben. 

Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures     Of maak kennis met 1 van je nieuwe collega’s

In de Huishoudelijke hulp werken we met zo’n 260 medewerkers. Je werkt bij cliënten van allerlei leeftijden, maar vooral bij ouderen. Je werkt in je eigen omgeving en je kunt zelf aangeven welke dagdelen je wilt werken. Ook is werken onder schooltijden mogelijk. Dat maakt het een flexibele baan, die goed te combineren is met andere dagelijkse bezigheden.

Aandacht

Het doel van werken in de Huishoudelijke hulp is het achterlaten van een schoon en leefbaar huis. Toch gaat het verder dan dat alleen. Het is belangrijk om begrip te tonen voor de situatie van een cliënt en aandacht te geven. Dat is niet alleen belangrijk voor de cliënt, maar geeft daarnaast ook veel voldoening.

Omdat elk leven waardevol is, geven we oprechte aandacht aan de cliënt en zijn of haar situatie.

Signaleren

De complexiteit in cliëntsituaties neemt toe. Er ontstaan steeds meer intensievere situaties, wat ervoor zorgt dat je als Huishoudelijke hulp steeds meer de regie voert. Het is daarom belangrijk dat je een invoelend vermogen hebt en kunt signaleren wanneer er iets niet klopt.

 

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken in de Huishoudelijke hulp bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!