Nieuw: versneld keuzedeel Kraamzorg

Heb je een diploma Kraamzorg, maar ben je lang uit het vak geweest? Of heb je de mbo-opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige afgerond en wil je graag als kraamverzorgende aan de slag? Dat kan met ons nieuwe opleidingstraject: het versnelde keuzedeel Kraamzorg.

Je komt in dienst bij RST als leerling-kraamverzorgende. In die functie volg je ook het keuzedeel, dat we aanbieden in samenwerking met het Hoornbeeck College.

Zodra je het keuzedeel hebt afgerond, ontvang je een door het Ministerie van Onderwijs erkend certificaat. En natuurlijk kun je dan ook direct als kraamverzorgende aan de slag bij RST.

Praktische informatie

Dit moet je weten over het keuzedeel Kraamzorg:

  1. Startdatum: halverwege september 2024.
  2. Tijdsinvestering: het opleidingstraject duurt ongeveer vier tot vijf maanden. Het programma bestaat in totaal uit zo’n 480 uur. Dit is een combinatie van stage- en schooluren.
  3. Locatie: 75%  van de schooluren volg je online. De overige 25% vindt plaats op de locaties van het Hoornbeeck College in Gouda of Apeldoorn.

Wat levert het op?

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan zeker even verder, want dit zijn de belangrijkste voordelen:

√  Klaar binnen een halfjaar.

√  Direct praktijkervaring én baangarantie.

√  Een erkend certificaat, waarmee je je kunt inschrijven in het Kwaliteitsregister Kraamzorg van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).

Webinar

Op maandag 23 oktober 2023 hebben we een webinar gehouden over het versnelde keuzedeel Kraamzorg. Klik hier om het webinar terug te kijken.

Keuzedeel kraamzorg volgen?

Wil jij het keuzedeel Kraamzorg volgen? Solliciteer dan als leerling-kraamverzorgende. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op.