Een inzetvorm die past bij jou!

Wil jij graag werken als kraamverzorgende, maar heb je beperkte inzetmogelijkheden? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om onder verschillende voorwaarden als kraamverzorgende aan de slag te gaan. Iets voor jou? Bekijk hieronder de verschillende inzetvormen.*

*Inzetvormen kunnen per regio verschillen. Vraag bij de leidinggevende in jouw regio naar de mogelijkheden.

Hennie, Mirjam en Arjanne zijn familie en werken alledrie met een ander soort contract in de kraamzorg. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Lees hun verhaal.

Traditionele inzetvorm

Wil jij graag als kraamverzorgende aan de slag op de traditionele manier? Dat kan uiteraard! Je werkt dan acht dagen aaneengesloten bij één gezin (voor zover mogelijk).

Meer over deze inzetvorm

Werken (op vaste dagen) op rooster

Wil jij graag als kraamverzorgende aan de slag op vaste dagen en/of op rooster? Dat kan uiteraard! Je werkt op een gepland rooster wat 2 tot 3 maanden van tevoren bekend is.

Meer over deze inzetvorm

Doordeweekse vrije dag

Ben jij moeder of oma en wil je ook graag werken als kraamverzorgende? Dat kan! Bij RST is het mogelijk om als kraamverzorgende één of twee dagen in de week vrij te hebben, zodat je dan bij je kind(eren) kunt zijn of op kunt passen als je oma bent.

Meer over deze inzetvorm

Werken onder schooltijden

Wil jij graag werken als kraamverzorgende, maar heb je schoolgaande kinderen? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om juist onder schooltijden als kraamverzorgende aan de slag te gaan.

Meer over deze inzetvorm

Werken in de avond

Wil jij graag werken als kraamverzorgende, maar ben je alleen in de avonden beschikbaar? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om juist ’s avonds als kraamverzorgende aan de slag te gaan.

Meer over deze inzetvorm

Flexibele inzet

Wil jij aan de slag als kraamverzorgende, maar is jouw mogelijke inzetbaarheid wisselend? Geen probleem! Bij RST is het mogelijk om op flexibele basis als kraamverzorgende ingezet te worden.

Meer over deze inzetvorm