Week van het Werkgeluk
21 - 27 september 2020

4.9

Verzuim-
percentage bij
RST in 2019

Elke week brengen we flink wat uren door op onze werkplek.  In de internationale Week van het Werkgeluk staan we stil bij gelukkig zijn op het werk. 

Haal jij voldoening uit je baan? Zit je op je plek? Of je happy bent op je werkplek is dus ook van flinke invloed op de rest van je leven. Bij RST willen we graag dat werknemers zich goed voelen in hun baan en zich gezien en gewaardeerd voelen.

Op deze pagina vind je inspiratie voor ontspanning tijdens je werkweek. Kijk voor meer informatie over de Week van het Werkgeluk op

www.weekvanhetwerkgeluk.nl

Proefproject Buddy's

Janny de Wit is buddy van Eline: "Ik leer Eline alles wat ik zelf had willen weten toen ik 20 jaar geleden begon als kraamverzorgende."

Lees het interview

Podcast Werkgeluk

Annelies Mudde is verpleegkundige én psychosociaal therapeut. In deze podcast vertelt ze over het fenomeen werkstress, overspannenheid en burn-out raken, maar ook over hoe je dat kunt voorkomen .

Luister de podcast

7 muziektips van Peter Boudewijn

Welke muziek luister jij in de auto tussen de ene en de andere cliënt? Onze voorzitter van de raad van bestuur, Peter Boudewijn, heeft een aantal tips voor je.

Peters muziektips