Interview met Geerke Visch (teammanager Verpleging & Verzorging)

14 november 2023 14:10 Published by Reacties uitgeschakeld voor Interview met Geerke Visch (teammanager Verpleging & Verzorging)

Dertien jaar geleden is Geerke Visch begonnen als wijkverpleegkundige bij RST Zorgverleners. Zes jaar geleden ging ze aan de slag als teammanager Verpleging & Verzorging. Naast de dagelijkse aansturing van haar team is Geerke nauw betrokken bij het implementeren van innovaties in de organisatie. 

Maatwerkopleiding Verzorgende IG in samenwerking met Cedrah, Salem en Hoornbeeck Connect

2 november 2023 14:19 Published by Reacties uitgeschakeld voor Maatwerkopleiding Verzorgende IG in samenwerking met Cedrah, Salem en Hoornbeeck Connect

Ben je 21 jaar of ouder en wil je verzorgende IG worden? Dat kan in anderhalf tot twee jaar via een uniek maatwerktraject dat we hebben opgezet in samenwerking met Cedrah, Salem en Hoornbeeck Connect. In de opleiding, die speciaal is ontwikkeld voor volwassen leerlingen, staat leren op de werkplek centraal.

Opleiden vanuit de praktijk voor de praktijk

2 november 2023 13:14 Published by Reacties uitgeschakeld voor Opleiden vanuit de praktijk voor de praktijk

Mariëlle van den Berg, praktijkopleider bij RST Zorgverleners, stond aan de basis van het maatwerktraject Verzorgende IG. Deze unieke opleiding is opgezet in samenwerking met Cedrah, Salem en Hoornbeeck Connect. Een opleiding vanuit de praktijk voor de praktijk, met als doel mensen op te leiden voor een baan in de reformatorische zorg. 

“Het is fijn dat je op dezelfde manier naast elkaar kunt staan”

16 oktober 2023 09:53 Published by Reacties uitgeschakeld voor “Het is fijn dat je op dezelfde manier naast elkaar kunt staan”

Al bijna twee jaar werkt Margje Kooiker als verzorgende IG bij RST. Eerst alleen in de thuiszorg, maar inmiddels ook in de intensieve verzorging. Dit doet ze op locatie De Meestershof in Staphorst, een locatie waar 24 uur per dag zorg gegeven wordt aan cliënten die niet meer alleen kunnen wonen, dit kan zijn door …

Meet & Work op 5 oktober in Ede

15 september 2023 16:17 Published by Reacties uitgeschakeld voor Meet & Work op 5 oktober in Ede

Woon jij in de regio Ede en ben je op zoek naar een passende baan in de zorg? Of ben je een poos uit het vak geweest en wil je toch graag weer in de thuiszorg aan het werk, óf wil je je juist laten omscholen? Kom dan naar onze Meet & Work op donderdag 5 oktober in Ede.

Brief van een casemanager dementie

8 september 2023 13:05 Published by Reacties uitgeschakeld voor Brief van een casemanager dementie

Als je aan thuiszorg denkt, kan het zo maar zijn dat je denkt aan: steunkousen aantrekken, medicatie geven, helpen bij het douchen, en dat is het dan wel zo’n beetje. Saai, eenzaam en dan ook nog bij nacht en ontij de deur uit moeten en honden van je afslaan. Wat moet je daar als goed …

Verzorgende IG

6 september 2023 08:50 Published by Reacties uitgeschakeld voor Verzorgende IG

Als Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) draag je zorg voor onze cliënten die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden. Jouw werk is een mix van werkzaamheden: van persoonlijke verzorging en begeleiding tot verpleegtechnische handelingen. Je observeert de cliënt en signaleert tijdig risico’s. Het contact met de cliënt en de diversiteit van zorgvragen maken dat je werk afwisselend, uitdagend en dankbaar is!

Verpleegkundige

6 september 2023 07:58 Published by Reacties uitgeschakeld voor Verpleegkundige

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) in  de nieuwe ‘Meestershof’ iets voor jou.  Aan de bewoners wordt door RST Zorgverleners thuiszorg verleend, variërend van huishoudelijke zorg tot verpleging. Dankbaar werk! Als zorgverlener ben je verantwoordelijk voor het …

Verzorgende IG

25 augustus 2023 07:00 Published by Reacties uitgeschakeld voor Verzorgende IG

Als Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) draag je zorg voor onze cliënten die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden. Jouw werk is een mix van werkzaamheden: van persoonlijke verzorging en begeleiding tot verpleegtechnische handelingen. Je observeert de cliënt en signaleert tijdig risico’s. Het contact met de cliënt en de diversiteit van zorgvragen maken dat je werk afwisselend, uitdagend en dankbaar is!

Liefde voor alle cliënten

17 augustus 2023 16:02 Published by Reacties uitgeschakeld voor Liefde voor alle cliënten

Ze werkte twee jaar lang als huishoudelijk medewerker en maakte toen de overstap naar de verpleging en verzorging. In team Ermelo is Nienke van den Hoorn helemaal op haar plaats. “We hebben een fijn team waar de sfeer goed is en waarin alle collega’s betrokken zijn op elkaar. Ik geniet van de zelfstandigheid en het contact met de cliënten.”