Reservisten

De huidige coronasituatie zet ook de thuiszorg onder druk. Coronabesmettingen onder cliënten en medewerkers zorgen ervoor dat we extra handen kunnen gebruiken. Meld jij je aan als reservist?

RST Zorgverleners zoekt reservisten: mensen die zich in willen zetten om het verplegend en verzorgend personeel te ontlasten. Je kunt bijvoorbeeld één avonddienst per week draaien of in het weekend één dagdeel een route rijden. Dit kan ook tijdelijk zijn, bijvoorbeeld totdat de huidige vierde coronagolf voorbij is.

Heb je recent nog in de zorg gewerkt en beschik je over een diploma dat nog geldig is? Dan ben je meer dan welkom bij ons! Meld je aan via het onderstaande formulier, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook eens rondkijken op de pagina met vacatures in de wijkverpleging. Wij hebben diverse vacatures open staan, ook voor een gering aantal uren per week.

Heb je op dit moment geen geldig diploma, maar is het relatief eenvoudig om bijscholingen te volgen, zodat je diploma weer geldigheid krijgt? Ook dan ben je van harte welkom! Meer informatie over herintreden vind je op deze pagina.

 

Aanmelden reservisten

Direct solliciteren?

Enthousiast geworden van RST of van één van onze vacatures? Solliciteer dan direct.