Vacatures wijkverpleging Neder-Betuwe

In de regio Neder-Betuwe (Opheusden, Kesteren) hebben we enkele mooie vacatures open staan voor ambitieuze zorgprofessionals die kwalitatieve zorg willen bieden én gewoon ook de tijd, aandacht en liefde willen geven aan de client.

1. Helpende (plus) Neder-Betuwe

Ben jij praktisch ingesteld en geniet je ervan om mensen aandacht en goede zorg te geven? Word dan helpende bij RST Zorgverleners! Wij willen jou graag in dienst nemen en verder opleiden.

Bekijk deze vacature

2. Verzorgende IG Jaarurencontract Neder-Betuwe

Hou jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als Verzorgende IG bij RST Zorgverleners. Een mooie baan waarin je een cliënt ondersteunt in de zorg in de breedste zin van het woord. Het gaat dan zowel om werkzaamheden zoals wassen, aankleden en licht verpleegtechnische handelingen als om een stukje coördinatie of begeleiding in de terminale fase van het leven.

Bekijk deze vacature

Verpleegkundige Neder-Betuwe

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) bij RST iets voor jou. Als verpleegkundige in de thuiszorg help je mensen langer thuis te kunnen blijven wonen, zelfs als ze verpleging nodig hebben. Dankbaar werk!

Bekijk deze vacature