Werk jij in de thuiszorg deze zomer?

Gezocht: vakantiekrachten

De zon schijnt en de temperatuur loopt op. Het is zomer! Geef je daarom nu nog op voor een vakantiebaan bij RST Zorgverleners en profiteer van een lekker salaris, flexibele uren en een baan bij jou in de buurt.

Onze medewerkers willen er deze zomer natuurlijk graag weer even tussenuit en daarom zoeken we zo’n 100 vakantiekrachten in het hele land. We hebben vakantiebanen als huishoudelijke hulp en in de wijkverpleging. Iets voor jou?

Werken in de huishouding

Als huishoudelijke hulp doe je huishoudelijke werkzaamheden, zoals stoffen, stofzuigen, de badkamer en het toilet poetsen. Zo nu en dan lap je de ramen. Een praatje maken met de cliënt waar je bent, hoort er natuurlijk ook bij!

Je verdient goed: in een ochtendje verdien je genoeg om ’s middags iets leuks te gaan doen!

Bekijk onze vakantieplekken in de huishouding

Werken in de wijkverpleging

Ben je mbo-student Verpleegkundige of leer je voor Verzorgende? Heb je het tweede leerjaar afgerond en zit je dus in het derde leerjaar? Kom dan bij RST werken als vakantiekracht in de wijkverpleging. Je wordt kort ingewerkt en mag dan zelfstandig aan de slag. Je verdient goed en je doet gelijk bruikbare ervaring op voor je studie. We zoeken ook hbo-V’ers die in het tweede of derde leerjaar zitten.

Het betaalt goed: beter dan ik gewend ben bij mijn zaterdagbaan.
Jeanne Hovestadt
Lees haar verhaal

 

Studie  Leerjaar Vakantiekracht  Blijven als leerling of stagiair 
Verzorgende IG (mbo-niveau 3) 2e jaar afgerond x Vacature Leerling Verzorgende IG
Verpleegkundige (mbo-niveau 4) 2e jaar afgerond x Vacature Leerling Verpleegkundige
Hbo Verpleegkunde 1e jaar afgerond x Vacature Leerling Wijkverpleegkundige

Bevalt het je goed? Dan kun je wellicht zelfs blijven als leerling of stagiair.

Bekijk onze vakantieplekken in de wijkverpleging

Werken bij de dagbesteding

Heb jij affiniteit met ouderen? Volg je bijvoorbeeld een opleiding in zorg of welzijn? Geef je dan op als vakantiekracht voor de dagbesteding. Je bezoekt ouderen om samen met hen een spelletje te doen, een puzzel te doen, te knutselen of te koken. Dingen die je wellicht normaal gesproken voor je plezier zou doen dus: en je verdient er ook nog mee! Beter kan toch niet? Geef je snel op!

Bekijk onze vakantieplekken bij de dagbesteding

Vragen

Heb je vragen over vakantiewerk bij RST Zorgverleners? App dan met onze medewerkers van P&O. Zij beantwoorden je vragen graag.

Staat de vakantiebaan van jouw dromen er (nog) niet tussen? Schrijf je dan in als vakantiewerk-zoeker. Zodra we een baantje bij jou in de buurt hebben sturen we je dan even een appje.

 

Ja, ik zoek vakantiewerk