Het verhaal van Rosanne

“Ik werk 3,5 jaar als kraamverzorgende bij RST. In het laatste jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij RST, waardoor ik een zeer goede indruk kreeg van de organisatie. Ook ​de christelijke achtergrond spreekt mij aan. Vervolgens kon ik hier blijven werken.

Persoonlijke groei

De kraamtijd is een bijzondere tijd voor het gezin. Het is mijn taak om deze week nog specialer te maken. Dat blijft iedere keer weer een leuke uitdaging. De waardering die hierop volgt zorgt er onder andere voor dat ik steeds met veel enthousiasme aan de slag ga. ​Daarnaast ervaar ik erg goede begeleiding vanuit RST ​door de cursussen en trainingen die zij aanbieden. Hierdoor kan ik mijzelf steeds verbeteren en kan ik blijven groeien in mijn vak. Dat vind ik echt een meerwaarde.

Contact met collega’s 

Het contact met collega’s vind ik erg leuk. We ontmoeten elkaar tijdens teamoverleggen, waar je ​onder andere ​ervaringen en verhalen met elkaar kunt delen. Dat is erg leerzaam. Daarnaast hebben we teamuitjes en trainingen waar we elkaar zien. Dat maakt het werken bij RST​ voor mij extra leuk.”

Lees ook het verhaal van Relinde.

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken in de Kraamzorg bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!