Het verhaal van Relinde

“Met een onderbreking van 5 jaar, werk ik vanaf 1996 bij RST als Kraamverzorgende. Iedere week ben ik een avond en nacht beschikbaar voor partusassistentie. Verder doe ik af en toe korte kraamzorg en aflos van collega’s.

Waardevol

Ik heb bewust voor de RST gekozen omdat de visie van de RST bij mij past. Daarnaast heb je regelmatig diepgaande gesprekken met ouders, zeker als er vragen of zorgen zijn in het gezin. Dat je dat mag doen vanuit een gezamenlijke christelijke achtergrond is heel waardevol.

RST als werkgever

RST is een prettige werkgever. Je mag veel meedenken en er wordt echt naar ons als kraamverzorgenden en naar de gezinnen geluisterd. Ondanks dat de RST best groot is, merk je daar eigenlijk weinig van in de persoonlijke contacten. Er is een collegiale sfeer waarin meegeleefd wordt in lief en leed.”

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken in de Kraamzorg bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!