Ontmoet jouw toekomstige collega’s in de regio Ermelo / Nijkerk / Putten

Bezoek de Meet & Work op 17 september 2019!

Denk jij er wel eens over om aan de slag te gaan in de verpleging en verzorging of als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg ? Op 17 september 2019 kun je al je vragen kwijt op de Meet & Work die RST organiseert in Putten voor de regio Ermelo / Nijkerk / Putten.

Werken in de verpleging en verzorging of als huishoudelijk medewerker is dankbaar en zinvol werk. Dat kunnen jouw toekomstige collega’s je uit eigen ervaring vertellen. Zij vertellen je alles over het werk in de praktijk.

Alle gegevens op een rijtje:

  • Datum: 17 september
  • Tijd: binnenlopen tussen 18:00 – 20:30 uur
  • Locatie: Waterweg 74, Putten

Hoe ziet een typische dag eruit voor een verzorgende, verpleegkundige of huishoudelijk medewerker? Ervaringen horen van een wijkverpleegkundige? Onze medewerkers vertellen je er meer over.

Aan de slag als herintreder of zij-instromer

In de regio Ermelo / Nijkerk /Putten heeft RST diverse vacatures openstaan. Werk je al in de verpleging en verzorging of als huishoudelijk medewerker, dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Maar ook als je een lange tijd “eruit” bent geweest en je wilt aan de slag als herintreder, ben je welkom.

Direct solliciteren

Ben je zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren? Dat kan. Je voert dan terplekke een sollicitatiegesprek. Het is mogelijk om op 17 september 2019 met een contract op zak naar huis te gaan.

Uiteraard ben je ook welkom als je nog twijfelt en gewoon meer wilt weten. De toegang is vrijblijvend en gratis. Aanmelden is niet nodig.

 

Gerelateerde vacatures: