Hanna deed vakantiewerk bij RST

‘Vorig jaar zomer heb ik bij de RST vakantiewerk gedaan als huishoudelijke hulp. Ik vond dit heel erg leuk. Je komt bij allerlei mensen en ieder met zijn/haar eigen verhaal. Ook kun je aan de cliënten merken dat ze het fijn vinden dat je er bent.

Als vakantiekracht heb je vaak ook wat tijd voor een extra praatje, dit waarderen ze erg! Ze zien uit naar je komst. Je hebt een grote meerwaarde bij de cliënten. Vaak kunnen ze zelf geen of een deel van de huishoudelijke taken uitvoeren. Als vakantiekracht doe je dit voor hen.

Werk jij ook in de thuiszorg deze zomer? Meld je aan!
Meer informatie

Daarnaast is het ook persoonlijke aandacht voor de cliënt. Zoals ik net al zei, even een extra praatje.  Soms moet je daarom ook keuzes maken. Een grotere huishoudelijke taak of dat de cliënt zijn/haar verhaal bij jou kwijt kan. Het werk is niet eenzijdig. Je maakt van alles mee en dat maakt het juist zo leuk.’

Hanna van Doornik

Wil jij ook zoon gave vakantiebaan?

Ben jij nog op zoek naar een leuke goedbetaalde vakantie baan met flexibele uren en veel vrijheid? Op dit moment hebben wij vacatures voor vakantiekrachten in de Huishouding, wijkverpleging en Dagbesteding. Tot snel!