Vacatures Barneveld

In Barneveld heeft RST Zorgverleners een aantal mooie vacatures openstaan. Iets voor jou? Kijk snel wat wij je kunnen bieden. 

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Innovatieve Wijkverpleegkundige Barneveld

Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk vacature

2. Verpleegkundige Barneveld

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) bij RST iets voor jou. Als verpleegkundige in de thuiszorg help je mensen langer thuis te kunnen blijven wonen, zelfs als ze verpleging nodig hebben. Dankbaar werk!

Bekijk deze vacature

3. Verzorgende IG Barneveld

Hou jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als Verzorgende IG bij RST Zorgverleners. Een mooie baan waarin je een cliënt ondersteunt in de zorg in de breedste zin van het woord.

Bekijk deze vacatures

4. Kraamverzorgende Barneveld

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Bekijk deze vacature

7. Verzorgende IG Serviceflat 't Achterdorp Barneveld

Houd jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als Verzorgende IG bij RST Zorgverleners in ‘t Achterdorp in Barneveld. ‘t Achterdorp gaat uit van de Stichting Ouderenzorg binnen de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Aan de bewoners wordt door RST Zorgverleners thuiszorg verleend, variërend van huishoudelijke zorg tot verpleging.

Bekijk deze vacature

8. Verzorgende IG / Verpleegkundige Nachtzorg Serviceflat 't Achterdorp Barneveld

Houd jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als Verzorgende IG of Verpleegkundige nachtzorg bij RST Zorgverleners in ‘t Achterdorp in Barneveld. ‘t Achterdorp gaat uit van de Stichting Ouderenzorg binnen de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Aan de bewoners wordt door RST Zorgverleners thuiszorg verleend, variërend van huishoudelijke zorg tot verpleging.

Bekijk deze vacature

9. Verpleegkundige Serviceflat 't Achterdorp Barneveld

Zit zorg in jouw bloed en houd je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) in ‘t Achterdorp iets voor jou. ‘t Achterdorp gaat uit van de Stichting Ouderenzorg binnen de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Aan de bewoners wordt door RST Zorgverleners thuiszorg verleend, variërend van huishoudelijke zorg tot verpleging. Dankbaar werk!

Bekijk deze vacature

10. ICT Support Medewerker

Als ICT Support Medewerker bij RST Zorgverleners ga je aan de slag met zeer gevarieerde en uiteenlopende taken, waarbij jij het mogelijk maakt dat onze zorgmedewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren. Loopt een computer vast of is iemand zijn of haar wachtwoord vergeten? Medewerkers kunnen met technische vragen altijd bij jou terecht.

Bekijk de vacature

11. Directeur Huishoudelijke Ondersteuning

Tijd voor een nieuwe stap in je carrière? RST Zorgverleners is op zoek naar een directeur Huishoudelijke Ondersteuning. In deze functie voor 20 tot 24 uur per week ben je verantwoordelijk voor ruim 200 medewerkers huishoudelijke hulp en je maakt deel uit van het strategisch team (het ST) van RST Zorgverleners.

Directeur Huishoudelijke Ondersteuning

12. Directeur Kraamzorg

Zie jij een verantwoordelijke, betekenisvolle functie wel zitten? RST Zorgverleners is op zoek naar een Directeur Kraamzorg. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele productgroep Kraamzorg binnen RST. Daarnaast ben je lid van het Strategisch Team (ST) van RST Zorgverleners.

Bekijk deze vacature

13. P&O Adviseur

Wil jij graag invloed uitoefenen op het personeelsbeleid én heb je passie voor het verbeteren van organisatieprocessen? Dan is deze baan zeker wat voor jou!

Bekijk de vacatures

14. P&O Medewerker

Zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze afdeling P&O zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega!

Bekijk de vacatures