Vacatures Zeeland

In Zeeland heeft RST Zorgverleners een aantal mooie vacatures in de wijkverpleging, de kraamzorg en de huishoudelijke ondersteuning openstaan. Iets voor jou? Kijk snel wat wij je kunnen bieden. 

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Wijkverpleegkundige Midden-Zeeland

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen.

Bekijk deze vacature

2. Leerling Kraamverzorgende

Wil jij werken en leren bij RST? Wordt Leerling Kraamverzorgende in Zeeland! Wij hebben een paar mooie plekken vrij bij jou in de regio.

Leerling Kraamverzorgende

3. Leerling Verzorgende IG

Wil jij werken en leren bij RST? Wordt Leerling Verzorgende IG in Zeeland! Wij hebben een paar mooie plekken vrij bij jou in de regio.

Leerling Verzorgende IG

4. Leerling Verpleegkundige

Wil jij werken en leren bij RST? Wordt Leerling Verpleegkundige in Zeeland! Wij hebben een paar mooie plekken vrij bij jou in de regio.

Leerling Verpleegkundige

5. Leerling Wijkverpleegkundige

Wil jij werken en leren bij RST? Wordt Leerling Wijkverpleegkundige in Zeeland! Wij hebben een paar mooie plekken vrij bij jou in de regio.

Leerling Wijkverpleegkundige

6. Kraamverzorgende

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Kraamverzorgende

7. Huishoudelijk medewerker

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang. Als huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten thuis en sta je open voor een vriendelijk praatje.

Huishoudelijk medewerker