Vacatures Verpleegkundigen/Verzorgenden IG Barneveld

In Barneveld heeft RST Zorgverleners een aantal mooie vacatures openstaan. Iets voor jou? Kijk snel wat wij je kunnen bieden. 

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden! 

Verzorgende IG Elim Barneveld

Houd jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als verzorgende IG bij RST Zorgverleners in verpleeghuis Elim in Barneveld.

Bekijk vacature

Verpleegkundige Elim Barneveld

Zit zorg in jouw bloed en houd je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige bij RST Zorgverleners in verpleeghuis Elim in Barneveld iets voor jou. Dankbaar werk!

Bekijk vacature

Verpleegkundige Barneveld

Als verpleegkundige in de thuiszorg help je mensen langer thuis te kunnen blijven wonen, zelfs als ze verpleging nodig hebben. Dankbaar werk!

Bekijk vacature

Verzorgende IG Serviceflat 't Achterdorp

Werken in ‘t Achterdorp betekent een mooie baan waarin je een cliënt ondersteunt in de zorg in de breedste zin van het woord. Het gaat dan zowel om wassen, aankleden en licht verpleegtechnische handelingen als om een stukje coördinatie of begeleiding in de terminale fase van het leven.

Bekijk vacature