Urgente vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. En de reformatorische thuiszorg is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct beginnen kunt. 

Ken jij mensen die wellicht in de verpleging en verzorging, kraamzorg aan de slag zouden willen? Weet jij iemand die misschien enkele uren per week als huishoudelijk medewerker zou willen werken? Help ons door hen te vragen om contact op te nemen. Wat kun je concreet doen?

  1. Bel, app of stuur mensen een persoonlijk berichtje via social media.
  2. Like en deel onze vacature-advertenties of Facebook, Instagram en LinkedIn.
  3. Deel deze pagina op jouw social media kanalen

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Kraamverzorgende Dordrecht / Ridderkerk e.o.

In de regio Zuid-Holland Zuid zoeken we op korte termijn een kraamverzorgende. Je gaat deel uitmaken van een jong en dynamisch team van kraamverzorgenden waar mensen echt betrokken op elkaar zijn en samen ook buiten werktijd wel eens gezellig afspreken.

Bekijk vacature

2. Verzorgende IG / Verpleegkundige Dordrecht / Ridderkerk

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG of Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bekijk vacature

3. Verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen Ermelo / Putten

Wil jij als zorgprofessional aan de slag in de thuiszorg? Kom dan eens praten bij RST Zorgverleners. Wij kijken wat jouw diploma waard is en waar je bij ons in kunt stromen. De teams in Ermelo en Putten hebben je hard nodig!

Bekijk de vacature

4. Kraamverzorgende Partuspool Gouda / Woerden / Duin- en Bollenstreek

Als kraamverzorgende in onze partuspool word je tussen 18:00 ‘s avonds en 2:00 ingezet voor het verlenen van partusassistentie of voor het opstarten van zorg bij een gezin wat uit het ziekenhuis komt. Af en toe overdag werken is ook een mogelijkheid.

Bekijk vacature

5. Wijkverpleegkundige Barneveld / Kootwijkerbroek

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk vacature

6. Huishoudelijke Hulp Doornspijk / Elburg / Oldebroek

In de regio Doornspijk / Elburg / Oldebroek zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die van aanpakken weten! Vind jij het leuk om te werken als huishoudelijke hulp in deze regio? Solliciteer!

Bekijk vacature

7. ICT Specialist Barneveld

Als ICT-specialist kun je overal aan de slag. Jij bent erg gewild en veel bedrijven dingen naar jouw hand. Waarom zou je dan bij RST aan de slag gaan? Wij geven je vier goede redenen.

Bekijk deze vacature

8. Managementassistent, Barneveld

Een relatief korte werkweek hebben en toch van belangrijke waarde zijn. Dat is in feite de samenvatting van werken als managementassistent bij RST Zorgverleners.

Bekijk deze vacature