Urgente vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. En de reformatorische thuiszorg is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct kunt beginnen. 

Ken jij mensen die in de verpleging en verzorging of kraamzorg aan de slag willen? Weet jij iemand die misschien enkele uren per week als huishoudelijk medewerker wil werken? Help ons door hen te vragen om contact op te nemen. Wat kun je concreet doen?

  1. Bel, app of stuur mensen een persoonlijk berichtje via social media.
  2. Like en deel onze vacature-advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn.
  3. Deel deze pagina op jouw social-media-kanalen

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Verpleegkundige Dordrecht (2x)

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bekijk vacature

2. Kraamverzorgende Partuspool Gouda / Woerden

Als kraamverzorgende in onze partuspool word je tussen 18:00 ‘s avonds en 2:00 ingezet voor het verlenen van partusassistentie of voor het opstarten van zorg bij een gezin wat uit het ziekenhuis komt. Af en toe overdag werken is ook een mogelijkheid.

Bekijk vacature

3. Wijkverpleegkundige Barneveld

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk de vacature

4. Huishoudelijk medewerker Ede / Lunteren / Wekerom

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang. Als huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten thuis en sta je open voor een vriendelijk praatje.

Bekijk de vacature

5. Verzorgenden IG en verpleegkundigen Nunspeet / Doornspijk / Oldebroek / Oosterwolde

In de regio Noord-Veluwe is RST hard op zoek naar Verpleegkundigen en Verzorgenden IG. Kom werken in je eigen regio bij een van de teams die hier de thuiszorg van de hoogste kwaliteit willen leveren en draag je steentje bij!

Bekijk deze vacatures

6. Verzorgende IG / Verpleegkundige Neder-Betuwe

Het leuke team wat jij hier ziet is het team Opheusden / Kesteren. Dit team zoekt twee nieuwe teamleden: een Verzorgende IG en een Verpleegkundige. Iets voor jou? Reageer!

Bekijk deze vacatures

7. Wijkverpleegkundige Nijkerk / Putten

Vaak is de wijkverpleging een redelijk solistische baan. Je maakt je rit, bezoekt je cliënten, maar ziet je collega’s eigenlijk nauwelijks. Zo niet in Nijkerk en Putten! Maak kennis met dit team en vind je plekje!

Bekijk de vacature

8. Kraamverzorgende Rijssen

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Bekijk deze vacature