Urgente vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. En de reformatorische thuiszorg is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct kunt beginnen. 

Ken jij mensen die in de verpleging en verzorging of kraamzorg aan de slag willen? Weet jij iemand die misschien enkele uren per week als huishoudelijk medewerker wil werken? Help ons door hen te vragen om contact op te nemen. Wat kun je concreet doen?

  1. Bel, app of stuur mensen een persoonlijk berichtje via social media.
  2. Like en deel onze vacature-advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn.
  3. Deel deze pagina op jouw social-media-kanalen

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Kraamverzorgende partuspool omgeving Hoeksche Waard

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Bekijk de vacature

2. Wijkverpleegkundige Ridderkerk

Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk de vacature

3. (Wijk)verpleegkundigen en Verzorgenden IG Barneveld

In Barneveld zijn we op zoek naar Verzorgenden IG, Verpleegkundigen (niveau 4) en Wijkverpleegkundigen (niveau 5 en 6). Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacature

4. Kraamverzorgende regio Veenendaal

In regio Veenendaal zijn we op zoek naar een Kraamverzorgende. Jouw werk is geslaagd als de kraamtijd een mooie herinnering wordt en ouders de zorg voor hun kindje na de kraamtijd vol vertrouwen tegemoet zien.

Bekijk de vacature

5. Verpleegkundige / Verzorgende IG 's Gravenpolder

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) bij RST iets voor jou.

Bekijk de vacature

6. ICT Support Medewerker, Barneveld

Als ICT Support Medewerker bij RST Zorgverleners ga je aan de slag met zeer gevarieerde en uiteenlopende taken, waarbij jij het mogelijk maakt dat onze zorgmedewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren.

Bekijk de vacature

7. P&O Adviseur

Wil jij graag invloed uitoefenen op het personeelsbeleid én heb je passie voor het verbeteren van organisatieprocessen? Dan is deze baan zeker wat voor jou!

Bekijk deze vacature

8. Huishoudelijk Medewerker Middelharnis / Sommelsdijk

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang. Als huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten thuis en sta je open voor een vriendelijk praatje.

Bekijk deze vacature

9. Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker zorg je ervoor dat onze medewerkers gezond, veilig, hygiënisch en verantwoord kunnen werken. Je hebt een afwisselende baan: je signaleert arbeidsrisico’s en knelpunten en je draagt oplossingen aan om die uit de weg te ruimen.

Bekijk deze vacature