Urgente vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. En de reformatorische thuiszorg is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct beginnen kunt. 

Ken jij mensen die wellicht in de verpleging en verzorging, kraamzorg aan de slag zouden willen? Weet jij iemand die misschien enkele uren per week als huishoudelijk medewerker zou willen werken? Help ons door hen te vragen om contact op te nemen. Wat kun je concreet doen?

  1. Bel, app of stuur mensen een persoonlijk berichtje via social media.
  2. Like en deel onze vacature-advertenties of Facebook, Instagram en LinkedIn.
  3. Deel deze pagina op jouw social media kanalen

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Kraamverzorgende Dordrecht / Ridderkerk e.o.

In de regio Zuid-Holland Zuid zoeken we op korte termijn een kraamverzorgende. Je gaat deel uitmaken van een actief team van kraamverzorgenden waar mensen echt betrokken op elkaar zijn en samen ook buiten werktijd wel eens gezellig afspreken.

Bekijk vacature

2. Verzorgende IG / Verpleegkundige Dordrecht / Ridderkerk

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG of Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bekijk vacature

3. Verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen Ermelo / Putten

Wil jij als zorgprofessional aan de slag in de thuiszorg? Kom dan eens praten bij RST Zorgverleners. Wij kijken wat jouw diploma waard is en waar je bij ons in kunt stromen. De teams in Ermelo en Putten hebben je hard nodig!

Bekijk de vacature

4. Kraamverzorgende Amersfoort / Soest

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Bekijk vacature

5. Wijkverpleegkundige Barneveld / Kootwijkerbroek

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk vacature

6. Huishoudelijke Hulp Ermelo / Putten / Nijkerk

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang.

Bekijk vacature

7. Huishoudelijke Hulp Doornspijk / Elburg / Oldebroek

In de regio Doornspijk / Elburg / Oldebroek zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die van aanpakken weten! Vind jij het leuk om te werken als huishoudelijke hulp in deze regio? Solliciteer!

Bekijk vacature

8. Praktijkopleider Zeeland

Praktijkopleider is een van de leukste jobs die er bestaat, vind Lynette van Giesbergen. Ze zoekt een collega in Zeeland die daar studenten begeleiden wil naar volwaardige zorgprofessionals. Wie durft?