Urgente vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. En de reformatorische thuiszorg is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct kunt beginnen. 

Ken jij mensen die in de verpleging en verzorging of kraamzorg aan de slag willen? Weet jij iemand die misschien enkele uren per week als huishoudelijk medewerker wil werken? Help ons door hen te vragen om contact op te nemen. Wat kun je concreet doen?

  1. Bel, app of stuur mensen een persoonlijk berichtje via social media.
  2. Like en deel onze vacature-advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn.
  3. Deel deze pagina op jouw social-media-kanalen

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Kraamverzorgende Groene Hart / Duin- en Bollenstreek

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Bekijk de vacature

2. Verpleegkundige/ I-nurse Ridderkerk

Het leuke aan werken in de thuiszorg is dat elke dag anders is. Je cliënten hebben diverse zorgvragen en doordat steeds meer verpleegkundige handelingen – die eerst alleen in het ziekenhuis gedaan werden – nu thuis uitgevoerd kunnen worden, wordt je werk steeds interessanter.

Bekijk de vacature

3. Kraamverzorgende regio Veenendaal

In regio Veenendaal zijn we op zoek naar een Kraamverzorgende. Jouw werk is geslaagd als de kraamtijd een mooie herinnering wordt en ouders de zorg voor hun kindje na de kraamtijd vol vertrouwen tegemoet zien.

Bekijk de vacature

4. AFAS-specialist Barneveld

Ben jij een ICT-specialist die net zo enthousiast is over AFAS als wij? We hebben onlangs de overstap gemaakt naar AFAS en nu willen we meer! Ga jij ons helpen om AFAS verder te ontwikkelen? Word jij onze AFAS- succesbeheerder?

Bekijk de vacature

5. Verpleegkundige/ Verzorgende IG 's Gravenpolder

Tot je werkzaamheden behoren onder andere het toedienen van medicijnen, het geven van injecties of het verzorgen van complexe wonden. Je houdt de cliënten goed in de gaten en onderneemt actie als je merkt dat hun toestand verslechtert.

Bekijk deze vacature

6. Verpleegkundige Kruiningen

Als verpleegkundige in de thuiszorg help je mensen langer thuis te kunnen blijven wonen, zelfs als ze verpleging nodig hebben. Dankbaar werk!

Bekijk deze vacature

7. Huishoudelijk Medewerker Dordrecht

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang. Als huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten thuis en sta je open voor een vriendelijk praatje.

Bekijk deze vacature

8. Capaciteitsplanner, Barneveld

In de wijkverpleging is er bijna niets belangrijker dan ervoor zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. En dat is precies wat jij gaat doen als je capaciteitsplanner bij RST wordt! Zin om elke dag de puzzel te leggen waarmee je jouw collega’s en hun cliënten blij maken kunt? Solliciteer!

Bekijk vacature