Urgente vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. En de reformatorische thuiszorg is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct kunt beginnen. 

Ken jij mensen die in de verpleging en verzorging of kraamzorg aan de slag willen? Weet jij iemand die misschien enkele uren per week als huishoudelijk medewerker wil werken? Help ons door hen te vragen om contact op te nemen. Wat kun je concreet doen?

  1. Bel, app of stuur mensen een persoonlijk berichtje via social media.
  2. Like en deel onze vacature-advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn.
  3. Deel deze pagina op jouw social-media-kanalen

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Verzorgende IG Dordrecht

Hou jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als Verzorgende IG bij RST Zorgverleners. Een mooie baan waarin je een cliënt ondersteunt in de zorg in de breedste zin van het woord.

Bekijk de vacature

2. Wijkverpleegkundige Ridderkerk

Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk de vacature

3. (Wijk)verpleegkundigen en Verzorgenden IG Barneveld

In Barneveld zijn we op zoek naar Verzorgenden IG, Verpleegkundigen (niveau 4) en Wijkverpleegkundigen (niveau 5 en 6). Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacature

4. Verzorgende IG / Verpleegkundige Neder-Betuwe

Het leuke team wat jij hier ziet is het team Opheusden / Kesteren. Dit team zoekt twee nieuwe teamleden: een Verzorgende IG en een Verpleegkundige. Iets voor jou? Reageer!

Bekijk deze vacatures

5. Kraamverzorgende regio Veenendaal

In regio Veenendaal zijn we op zoek naar een Kraamverzorgende. Jouw werk is geslaagd als de kraamtijd een mooie herinnering wordt en ouders de zorg voor hun kindje na de kraamtijd vol vertrouwen tegemoet zien.

Bekijk de vacature

6. Verpleegkundige / Verzorgende IG 's Gravenpolder

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) bij RST iets voor jou.

Bekijk de vacature

7. ICT Support Medewerker, Barneveld

Als ICT Support Medewerker bij RST Zorgverleners ga je aan de slag met zeer gevarieerde en uiteenlopende taken, waarbij jij het mogelijk maakt dat onze zorgmedewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren.

Bekijk de vacature