Urgente vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. En de reformatorische thuiszorg is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct beginnen kunt. 

Ken jij mensen die wellicht in de verpleging en verzorging, kraamzorg aan de slag zouden willen? Weet jij iemand die misschien enkele uren per week als huishoudelijk medewerker zou willen werken? Help ons door hen te vragen om contact op te nemen. Wat kun je concreet doen?

  1. Bel, app of stuur mensen een persoonlijk berichtje via social media.
  2. Like en deel onze vacature-advertenties of Facebook, Instagram en LinkedIn.
  3. Deel deze pagina op jouw social media kanalen

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Kraamverzorgende Dordrecht / Ridderkerk e.o.

In de regio Zuid-Holland Zuid zoeken we op korte termijn een kraamverzorgende. Je gaat deel uitmaken van een actief team van kraamverzorgenden waar mensen echt betrokken op elkaar zijn en samen ook buiten werktijd wel eens gezellig afspreken.

Bekijk vacature

2. Kraamverzorgende Zuid Beveland / Walcheren

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. In Zeeland zoeken we in een kraamverzorgende die echt deel uitmaakt van de gemeenschap.

Bekijk vacature

3. Wijkverpleegkundige Kootwijkerbroek

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk vacature

4. Verzorgende IG / Verpleegkundige Dordrecht / Ridderkerk

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG of Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bekijk vacature

5. Verzorgende IG / Verpleegkundige Ermelo / Putten

Ben jij in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4? Of zou je wel als verzorgende IG aan de slag willen, maar heb je eerst nog een opleiding nodig? Kom eens praten met RST Zorgverleners! Wij helpen je aan de baan die precies bij jou past.

Bekijk de vacature

6. Assistent Controller, hoofdkantoor Barneveld

Hou jij van cijfers? Ben je nauwkeurig? Wil je met je werk van betekenis zijn voor de koers van onze organisatie? Dan ben je precies de Assistent Controller die we zoeken.

Bekijk vacature

7. Huishoudelijk Medewerker Middelharnis / Sommelsdijk

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang.

Bekijk de vacature

8. Kraamverzorgende Amersfoort / Soest

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Bekijk vacature