Vacatures wijkverpleging Staphorst

In Staphorst hebben we een aantal mooie vacatures open staan voor ambitieuze zorgprofessionals die met liefde en aandacht kwalitatief hoogstaande zorg willen verlenen.

Helpende

Ben jij praktisch ingesteld en geniet je ervan om mensen aandacht en goede zorg te geven? Word dan helpende bij RST Zorgverleners in Staphorst. Wij willen jou graag in dienst nemen en verder opleiden.

Bekijk deze vacature

Verzorgende IG

Houd jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als verzorgende IG in woonzorgcentrum De Meestershof, dat onlangs is vernieuwd. Je ondersteunt onze cliënten onder andere bij het wassen en aankleden, en verricht daarnaast licht verpleegtechnische handelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor een stukje coördinatie en begeleiding tijdens de laatste fase van het leven.

Bekijk deze vacature

Verpleegkundige

Zit zorg in jouw bloed en houd je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) bij RST in Staphorst iets voor jou!

Bekijk deze vacature

Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk deze vacature

Casemanager dementie

Ouderdom en dementie lijken steeds vaker met elkaar verbonden. Als casemanager dementie help jij cliënten en hun omgeving om te gaan met deze moeilijke ziekte en de zorg af te stemmen op de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Bekijk deze vacature