Vacatures wijkverpleging Staphorst

In Staphorst hebben we een aantal mooie vacatures open staan voor ambitieuze zorgprofessionals die met liefde en aandacht kwalitatief hoogstaande zorg willen verlenen.

(Innovatie-) wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk deze vacature

Verpleegkundige De Meestershof

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) in de nieuwe ‘Meestershof’ iets voor jou. Aan de bewoners wordt door RST Zorgverleners thuiszorg verleend, variërend van huishoudelijke zorg tot verpleging. Dankbaar werk!

Bekijk deze vacature

Verzorgende IG De Meestershof

Hou jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als verzorgende IG bij RST Zorgverleners. Een mooie baan waarin je een cliënt ondersteunt in de zorg in de breedste zin van het woord. Het gaat dan zowel om werkzaamheden zoals wassen, aankleden en licht verpleegtechnische handelingen als om een stukje coördinatie of begeleiding in de terminale fase van het leven.

Bekijk deze vacature