Over RST

Bij RST bieden we zorg aan op het gebied van WijkverplegingKraamzorg en Huishoudelijke hulp. De reformatorische identiteit is hierbij onze basis. We werken met zo’n 1.150 gedreven en professionele medewerkers, door het land. De medewerkers zijn ingedeeld in teams, zodat iedereen zoveel mogelijk in zijn of haar eigen regio kan werken. Het hoofdkantoor van RST is gevestigd in Barneveld en daarnaast hebben we twee regiokantoren in Goes en Ridderkerk.

Oprechte aandacht

Bij RST bouwen we aan een gezamenlijk doel en werken we samen op basis van vertrouwen. Hierbij vormt aandacht een belangrijk focuspunt: aandacht voor elkaar en voor de cliënt. Dit doen we door de dialoog aan te gaan, begrip te tonen en zo te bouwen aan een vertrouwensrelatie.

Professionaliteit

Professionaliteit staat bij RST hoog in het vaandel. Concreet betekent dit dat we de wensen van de cliënt voorop stellen, hier flexibel mee omgaan, oog hebben voor de situatie waarin de cliënt verkeert en proactief signaleren.

De beste kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze cliënten altijd de beste zorg krijgen. Daarom investeren we in trainingen en maatwerk scholingen. Zo houden we onze medewerkers bekwaam en blijven ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Respect

De meeste cliënten komen uit de reformatorische achterban. Toch hebben we een diversiteit aan cliënten en de zorgvragen daarbij. Dit maakt ons werk uitdagend en afwisselend. We vinden het belangrijk om respect te tonen aan elke cliënt en aan elk leven.

Ontdek hier de 10 redenen waarom het werken bij RST geweldig is!

Direct solliciteren?

Enthousiast geworden van RST of van één van onze vacatures? Solliciteer dan direct.