Ontdek de zorg. Ontdek ónze zorg. Ontdek RST.

Ontdek de zorg week

In de week van 22 tot en met 27 januari 2024 staat het werken in de zorg centraal. We nemen je hier graag in mee. Ontdek wat de zorg jou te bieden heeft en bekijk wat er mogelijk is bij RST.

Werken in de zorg?

Twijfel je over werken in de zorg? Of ben je benieuwd wat RST jou biedt? Lees onderstaande ervaringen van onze medewerkers, cliënten en ontdek ons mooie vak.

Ontdek onze innovaties

Melanie Visser is wijkverpleegkundige in team Kootwijkerbroek én heeft innovatie als haar specialisme. Ze verdeelt haar tijd als innovatiewijkverpleegkundige over het zorgen voor cliënten en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden die in de zorg kunnen worden toegepast.

Lees Melanie's verhaal

"Mijn baan is meer dan zorg"

Al bijna twee jaar werkt Margje Kooiker als verzorgende IG bij RST. Eerst alleen in de thuiszorg, maar inmiddels ook in de intensieve verzorging. Dit doet ze op locatie De Meestershof in Staphorst.

Lees de blog van Margje

Ontdek onze carrièremogelijkheden

Doorleren of specialiseren? Bij RST stimuleren we dat van harte! Bekijk alle mogelijkheden.

Meer informatie

Een dag in het leven van een kraamverzorgende

Carolien werd na 19 jaar niet werken toch weer kraamverzorgende bij RST.

Lees haar verhaal

Met thuiszorg het leven van mensen wat makkelijker maken

Met thuiszorg kun je het verschil maken in het leven van mensen. Daarom doet Karin van Milligen haar werk bij de Reformatorische Stichting Thuiszorg (RST) met veel plezier.

Lees haar verhaal

Blog: Een waardevol beroep in tijden van onzekerheid

Marianne Brokking-van Meeuwen schreef als casemanager dementie een blog voor de blogserie 'Specialistische zorg'. Een verhaal over een relatief jong echtpaar, waarvan de vrouw op 59-jarige leeftijd de diagnose Alzheimer heeft gekregen.

Lees haar blog

Meer informatie over werken bij RST?

Ben je benieuwd of werken bij RST iets voor jou is? Of wil je weten welke vacatures er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Neem gerust contact met ons op!