Kraamzorg bij RST

Als kraamverzorgende bij RST kijk je verder. Je hebt oog voor moeder en kind en de gezinssituatie. Door deze aandacht weet je goed in te spelen op de zorgvraag van de cliënt en haar gezin en lever je kraamzorg op maat. We zijn op zoek naar medewerkers die professionaliteit en aandacht voor de persoonlijke zorg van de cliënt hoog in het vaandel hebben staan. 

Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures     Of lees hier alles over onze inzetvormen

Bij RST werken 240 kraamverzorgenden en bieden we kraamzorg vanuit een reformatorische achtergrond aan ruim 3700 gezinnen per jaar door het hele land. De medewerkers zijn onderverdeeld in diverse teams en ontmoeten elkaar tijdens scholingsmomenten en teamoverleggen. Hierdoor blijft de onderlinge betrokkenheid groot. We werken in de keten Geboortezorg en bieden met kennis en kwaliteit zorg aan onze cliënten.

Elk nieuw leven is waardevol. Daarom gaan we er respectvol mee om.

Respect

Als kraamverzorgende bij RST heb je een goed inlevingsvermogen en denk je creatief en proactief mee. Gebeurt er iets onverwachts? Dan weet je daar goed mee om te gaan. Door het bouwen aan een vertrouwensrelatie kun je precies inspelen op wat nodig is. We hebben respect voor elk nieuw leven en voor elke cliënt.

Professionaliteit

We werken met digitale dossiers en duidelijke protocollen. Dit, in combinatie met scholingen, zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en we uitstekende professionele zorg kunnen bieden. Daardoor is de cliënttevredenheid hoog en kunnen we RST blijvend vernieuwen.

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken in de Kraamzorg bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!