Jij bent helemaal geschikt voor de zorg!

Jij bent helemaal geschikt voor de zorg! Je bent alert, denkt goed na over situaties waarin jouw zorg gewenst is en je bent van harte bereid om te helpen. Zo zien we dat graag! Jou willen we er graag bij hebben!

Kijk snel bij de onderstaande vacatures of er een leuke vacature in jouw regio tussen zit. Staat er niets voor je bij? Schroom niet om gewoon eens contact op te nemen met onze afdeling P&O. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen?

 

Vacatures waarin jij de zorg kunt helpen:

Verzorgende IG

Als verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) draag je zorg voor onze cliënten die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden. Jouw werk bestaat uit het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je observeert de cliënt en signaleert tijdig risico’s. Het contact met de cliënt en de diversiteit van zorgvragen maken dat je werk afwisselend, uitdagend en dankbaar is!

Bekijk deze vacature

Verpleegkundig adviseur

Ben jij een ervaren wijkverpleegkundige en op zoek naar een manier om door te groeien in je vak? RST Zorgverleners is op zoek naar een verpleegkundig adviseur. Als verpleegkundig adviseur help je collega’s om passende zorg te bieden.

Bekijk deze vacature

Mbo-wondverpleegkundige

Ben jij een mbo-verpleegkundige die gespecialiseerd is in wondverpleegkunde? Of zou je graag die opleiding gaan volgen? Welkom bij RST!

Bekijk deze vacature