Het verhaal van Mariëtte

“Ik werk al bijna 15 jaar met veel plezier als Personeelsfunctionaris bij RST. Mijn functie is gericht op het organiseren van bijscholingen en daardoor zijn er externe contacten. In mijn dagelijks werk hou ik me bezig met scholingen en kwaliteitsbewaking van medewerkers van RST. Hiermee proberen we ervoor te zorgen dat de kwaliteit van medewerkers blijvend bevorderd wordt.

Uitdaging

Ieder jaar liggen er voor mij nieuwe uitdagingen, omdat kwaliteitseisen steeds veranderen. Hiervoor moeten passende bijscholingen georganiseerd worden. Hiervoor is een opleidingscarrousel ontwikkeld waarin teamgericht bijscholing geboden wordt, maar waar we ook rekening houden met landelijke ontwikkelingen. De uitdaging blijft dan: hoe zet je een zo goede, inspirerende training neer die aansluit bij de praktijk? Dat houdt je scherp en laat je steeds weer creatief nadenken.

Onderlinge betrokkenheid

We werken met een erg leuk team en zijn betrokken op elkaar. Iedereen leeft met elkaar mee, in zowel goede als moeilijke tijden. Dit zorgt voor een goede teamgeest en een prettige werksfeer. Daarnaast kan ik mijn werk goed combineren met mijn gezin. Dit alles maakt dat ik bij RST goed op mijn plek zit, al 15 jaar.”

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken op het kantoor bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!