Het verhaal van Anita

“Sinds november 2017 werk ik bij RST Zorgverleners in de huishoudelijke hulp. Toen ik een jaar of 18 was heb ik al eens vakantiewerk voor RST gedaan en nu ben ik weer terug. Het prettige van werken bij RST is dat je werkt vanuit een reformatorische organisatie, bij cliënten die vaak dezelfde achtergrond hebben als jij. Zo kan ik echt werken vanuit m’n hart.

Dankbaarheid

Het onderling contact met cliënten is erg belangrijk en vind ik een van de leukste dingen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik mensen kan helpen bij wat ze zelf niet meer kunnen. Daarin vervul je de ondersteunde rol. De dankbaarheid die daaruit komt is enorm. Dat geeft veel voldoening om door te gaan en elke week weer met veel plezier naar je werk te gaan.

Contact met collega’s

Als ik vragen heb kan ik altijd bij mijn leidinggevende terecht. Ook overleg ik soms met collega’s uit de huishoudelijke hulp via onze app. Eén keer per jaar hebben we een teambespreking, om informatie uit te wisselen. Dat is erg prettig. Als ik niet weg hoef, ga ik niet meer weg.”

Werken bij RST?

Enthousiast geworden van werken in de Huishoudelijke hulp bij RST? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!