Solliciteren bij RST tijdens het coronavirus, kan dat nog?

Je overweegt te solliciteren bij RST Zorgverleners. Maar je vraagt je af: kan dat nog? Worden er nog sollicitatiegesprekken gevoerd en zo ja: hoe dan? In dit artikel alle antwoorden.

De zorg heeft hard mensen nodig, zeker nu. Ziekenhuizen hebben het op dit moment erg druk, maar ook in de thuiszorg liggen flinke uitdagingen op ons te wachten. Wil jij ons komen versterken, dan ben je van harte welkom. Je kunt via deze site solliciteren op een van de openstaande vacatures bij jou in de buurt.

Het sollicitatiegesprek

Als we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek dan ben je welkom in een van onze regiokantoren. Daarmee volgen we de regels van het RIVM: een een-op-eengesprek is geen groepsbijeenkomst en kan dus gewoon doorgaan. De enige aanpassing is dat we elkaar tijdens het gesprek geen hand geven en op gepaste afstand van elkaar zitten.

Voel je je niet prettig bij fysiek contact? Dan kunnen we in veel gevallen ook een sollicitatiegesprek op afstand doen. We maken dan gebruik van videobellen via Skype, WhatsApp of een van de andere mogelijkheden die er zijn.

Voel je je niet prettig bij fysiek contact? Dan kunnen we in veel gevallen ook een sollicitatiegesprek op afstand doen.

Wat merk je van het coronavirus bij RST?

Sinds de uitbraak van het coronavirus is geen dag hetzelfde. Er is een hoop onzekerheid. Uiteraard hebben we te maken met extra maatregelen rondom hygiëne en sociale distantie. De meeste van onze medewerkers zijn echter nog gezond en werken elke dag onder de meest kwetsbare mensen van onze samenleving: ouderen, mensen die zorgbehoevend zijn, kraamvrouwen en jonge baby’s.

RST volgt de richtlijnen van het RIVM op de voet en zorgt ervoor dat het essentiële werk wat we verrichten verantwoord gebeurt en zoveel mogelijk door kan gaan. Medewerkers die verkouden of grieperig zijn en koorts hebben, moeten thuisblijven. De meeste fysieke vergaderingen en overleggen zijn geannuleerd.

Voor meer informatie verwijzen we je naar: www.rstzorg.nl/onderwerp/coronavirus.