25 juni: Meet & Work in Ridderkerk

Overweeg jij wel eens aan de slag in de thuiszorg? Of ben je concreet op zoek naar een baan? Woon je in de omgeving van Ridderkerk? Kom dan naar Meet & Work. Tijdens deze middag /avond kun je je laten informeren over het werken in de reformatorische thuiszorg bij RST.

Natuurlijk is het niet moeilijk om vacature-advertenties te vinden als je op zoek bent naar werk in de zorg. Maar hoe is het nu werkelijk om te werken in de thuiszorg? Dat kun je het best vragen aan medewerkers van RST die dag in dag uit aan de slag in de kraamzorg, verpleging & verzorging of als huishoudelijke hulp.

Tijdens de Meet & Work ontmoet je hen in het kantoor van RST, Ridderpoort 7a in Ridderkerk.

Een vacature vinden is niet moeilijk. Maar hoe is het nu echt om in de thuiszorg te werken? Dat kun je het best vragen aan de mensen die dat dag in dag uit doen.

Tussen 16:00 uur en 20:30 uur kun je vrijblijvend binnenlopen om kennis te maken en al je vragen te stellen. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jou. Wat zijn jouw talenten en vaardigheden en waar ligt je interesse?

Samen gaan we op zoek naar hoe we onze vraag en jouw mogelijkheden combineren kunnen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

Herintreden, omscholen of stagelopen

Wil jij aan de slag bij RST maar ben je nog niet (voldoende) opgeleid? Geen probleem. Laat je op 25 juni informeren over herintreden, omscholen of stagelopen. Ook het Hoornbeeck College is aanwezig voor alle informatie over opleidingen en leren/werken-trajecten.

Direct solliciteren

Behalve kraamverzorgenden, huishoudelijke hulpen, (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden IG zijn er ook leidinggevenden en medewerkers van P&O aanwezig. Hierdoor kun je – als je dat zou willen – direct solliciteren, een sollicitatiegesprek voeren en zelfs met een contract op zak de deur uitlopen.

Meet & Work wordt mede mogelijk gemaakt door: