Kom naar de Banenmarkt van RST

Op dinsdag 21 mei organiseert RST Zorgverleners samen met WZU Veluwe een banenmarkt in woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof in Elburg. Zoek je een (deeltijd)baan in de zorg? Kom dan eens langs om te kijken wat bij jou past!

Op de banenmarkt ontmoet je medewerkers van RST  die in jouw regio werken in de zorg. Het gaat zowel om (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden die werkzaam zijn in de Verpleging & Verzorging en Huishoudelijk Medewerkers.

Je kunt op de banenmarkt al je vragen kwijt over de voor- en nadelen van het werken in de (thuis)zorg. Onze medewerkers staan je graag te woord en vertellen je verhalen uit de echte praktijk.

Leren en werken

Wil je leren en werken tegelijk? Dat kan zeker bij RST! RST biedt maatwerktrajecten aan in samenwerking met verschillende scholen. Het Hoornbeeck College is ook aanwezig om je te informeren over de mogelijkheden die er bij hen zijn.

Ben je enthousiast? Op de banenmarkt kun je direct solliciteren, een sollicitatiegesprek voeren en wie weet loop jij wel de deur uit met een kakelvers contract!

De banenmarkt vindt plaats van 18:30 tot 20:30 uur, in woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof, Nunspeterweg 7 in Elburg. Je kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig.

Gerelateerde vacatures:

Verpleging & Verzorging

Huishoudelijk Medewerker