Kies jij voor de thuis- of kraamzorg?

Door het coronavirus is de vraag naar extra handen in de zorg enorm toegenomen. Ook in onze organisatie kunnen we alle hulp goed gebruiken. Om de werkdruk van onze zorgverleners te verlichten, extra aandacht te geven aan onze cliënten, of om het werk anders te organiseren.

Speel jij al langer met het idee om te gaan voor een baan in de zorg? Of ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans om te ontdekken wat werken in de zorg betekent! Wij bieden jou namelijk de mogelijkheid om van 1 maart tot 1 september 2021 bij ons aan de slag te gaan. Dat kan zijn in de gebieden waar we kraamzorg geven (m.u.v. Zeeland), maar ook in de woonzorgcentra waar we verpleging en verzorging verlenen. Voorwaarde is wel dat je een opleiding volgt via de Nationale Zorgklas.

Tijdens je studie loop je een halfjaar lang minimaal 20 uur per week mee met onze zorgprofessionals en kun je rekenen op goede begeleiding. Na die zes maanden gaan we in gesprek om te kijken hoe je het hebt ervaren. Als we van beide kanten tevreden zijn, is het mogelijk dat we het dienstverband omzetten in een leerlingencontract. Je volgt dan bij ons het leer-werktraject als kraamverzorgende of verzorgende IG op mbo-niveau 3.

Werken bij RST Zorgverleners

RST Zorgverleners is een organisatie met een reformatorische identiteit. De Bijbel is ons fundament. Dit krijgt concreet handen en voeten in onze zorg en in de omgang met cliënten en collega’s. De belangrijkste uitgangspunten daarbij zijn respect voor het leven, vertrouwen, dienstbaarheid, eerlijkheid en liefde, aandacht, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Kortom, we hebben oog en oor voor elkaar en voor de cliënt. Je kiest hier dan ook bewust voor als je komt werken bij RST Zorgverleners.

Aanmelden of meer informatie

Enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Bel of app dan met Mariëlle van den Berg, praktijkopleider bij RST Zorgverleners, op telefoonnummer 06-10706566. Je kunt ook een e-mail sturen naar m.vandenberg@rstzorg.nl.