ICT-medewerker

26 oktober 2021 10:25 Published by Reacties uitgeschakeld voor ICT-medewerker

Weet jij hoe uitdagend het is om in een zorgorganisatie te werken als ICT-er? Heb jij kennis van software, applicaties en technische systemen én wil jij deze kennis toepassen in een ambitieuze en groeiende organisatie? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Bij RST zijn we op zoek naar een ICT-medewerker die (technische) vraagstukken weet om te zetten in praktische ICT-oplossingen, zodat al onze medewerkers zorgeloos aan de slag kunnen.

AFAS-specialist

19 oktober 2021 18:46 Published by Reacties uitgeschakeld voor AFAS-specialist

Ben jij een ICT-specialist die net zo enthousiast is over AFAS als wij? We hebben onlangs de overstap gemaakt naar AFAS en nu willen we meer! Ga jij ons helpen om AFAS verder te ontwikkelen? Word jij onze AFAS- succesbeheerder?

Officemanager

25 augustus 2021 07:13 Published by Reacties uitgeschakeld voor Officemanager

Ben jij een echte regelaar en organisator én heb je ook nog hart voor de zorg? Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. Wij zoeken een officemanager voor diverse ondersteunende maar vooral zelfstandig uit te voeren werkzaamheden. Wat ga je doen? In deze functie ben je met recht een …

ict support medewerker

ICT Support Medewerker

15 december 2020 08:56 Published by Reacties uitgeschakeld voor ICT Support Medewerker

Als ICT Support Medewerker bij RST ga je aan de slag met zeer gevarieerde en uiteenlopende taken, waarbij jij het mogelijk maakt dat onze zorgmedewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren. Loopt een computer vast of is iemand zijn of haar wachtwoord vergeten: medewerkers kunnen met technische vragen altijd bij jou terecht.