De mooiste vacatures bij RST Zorgverleners

In de zorg zijn altijd mensen nodig. RST Zogverleners is daarop geen uitzondering. Wil jij de handen uit de mouwen steken en aan de slag? Dit zijn enkele vacatures waar je direct beginnen kunt. 

Ben jij nog niet afgestudeerd? Je bent bij RST Zorgverleners ook welkom als leerling / stagiair of om leren en werken te combineren. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

1. Kraamverzorgende Dordrecht / Ridderkerk e.o.

In de regio Zuid-Holland Zuid zoeken we op korte termijn een kraamverzorgende. Je gaat deel uitmaken van een actief team van kraamverzorgenden waar mensen echt betrokken op elkaar zijn en samen ook buiten werktijd wel eens gezellig afspreken.

Bekijk vacature

2. Kraamverzorgende Zuid Beveland / Walcheren

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. In Zeeland zoeken we in een kraamverzorgende die echt deel uitmaakt van de gemeenschap.

Bekijk vacature

3. Wijkverpleegkundige Ede / Lunteren

Het team op de foto is Team AV4: Ede / Lunteren en deze enthousiaste en professionele (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden IG zijn op zoek naar jou! Als wijkverpleegkundige kan je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Bekijk vacature

4. Verzorgende IG / Verpleegkundige Dordrecht / Ridderkerk

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG of Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bekijk vacature

5. Verzorgende IG / Verpleegkundige Ermelo / Putten

Ben jij in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4? Of zou je wel als verzorgende IG aan de slag willen, maar heb je eerst nog een opleiding nodig? Kom eens praten met RST Zorgverleners! Wij helpen je aan de baan die precies bij jou past.

Bekijk de vacature

6. Verpleegkundige Nunspeet / Oldebroek

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) bij RST in Nunspeet / Oldebroek misschien iets voor jou. Als verpleegkundige in de thuiszorg help je mensen langer thuis te kunnen blijven wonen, zelfs als ze verpleging nodig hebben. Dankbaar werk!

Bekijk vacature

7. Huishoudelijk Medewerker Middelharnis / Sommelsdijk

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang.

Bekijk de vacature

8. Huishoudelijk Medewerker Putten / Nijkerk

Als huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten thuis en sta je open voor een vriendelijk praatje. Dat doe je in Nijkerk of Putten

Bekijk vacature