Jij bent geschikt voor de zorg!

Ja hoor, jij hebt het in je om de zorg in te gaan! Er is misschien nog wat bij te leren over hoe je het best kan reageren in bepaalde situaties, maar je hebt het hart in elk geval op de goede plek zitten, en dat is het belangrijkst.

Mensen met een zorghart willen anderen graag helpen en het leven voor mensen die zorg nodig hebben prettiger en draaglijker maken. En dat kan je doen bij RST!

Wij hebben diverse vacatures open staan in jouw regio waar je aan de slag kan. Bekijk snel onze vacatures in de huishoudelijke ondersteuning, de kraamzorg of de wijkverpleging. Maak vandaag nog de overstap naar de zorg en geef betekenis en voldoening aan je werkdag!

 

Vacatures waarin jij de zorg kunt helpen:

Verpleegkundige

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige (niveau 4) bij RST iets voor jou. Als verpleegkundige in de thuiszorg help je mensen langer thuis te kunnen blijven wonen, zelfs als ze verpleging nodig hebben. Dankbaar werk!

Bekijk deze vacature

Verzorgende IG

Als verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) draag je zorg voor onze cliënten die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden. Jouw werk bestaat uit het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je observeert de cliënt en signaleert tijdig risico’s. Het contact met de cliënt en de diversiteit van zorgvragen maken dat je werk afwisselend, uitdagend en dankbaar is!

Bekijk deze vacature

Hbo-wondverpleegkundige

Ben jij een hbo-verpleegkundige die gespecialiseerd is in wondzorg? Of zou je graag de opleiding tot wondverpleegkundige willen volgen? Welkom bij RST!

Bekijk deze vacature

Verpleegkundig adviseur

Ben jij een ervaren wijkverpleegkundige en op zoek naar een manier om door te groeien in je vak? RST Zorgverleners is op zoek naar een verpleegkundig adviseur. Als verpleegkundig adviseur help je collega’s om passende zorg te bieden.

Bekijk deze vacature

mbo-wondverpleegkundige

Ben jij een mbo-verpleegkundige die gespecialiseerd is in wondverpleegkunde? Of zou je graag die opleiding gaan volgen? Welkom bij RST!

Bekijk deze vacature

Helpende

Ben jij praktisch ingesteld en geniet je ervan om mensen aandacht en goede zorg te geven? Word dan helpende bij RST Zorgverleners. Wij willen jou graag in dienst nemen en verder opleiden.

Bekijk deze vacature