Jij bent geschikt voor de zorg!

Ja hoor, jij hebt het in je om de zorg in te gaan! Er is misschien nog wat bij te leren over hoe je het best kan reageren in bepaalde situaties, maar je hebt het hart in elk geval op de goede plek zitten, en dat is het belangrijkst.

Mensen met een zorghart willen anderen graag helpen en het leven voor mensen die zorg nodig hebben prettiger en draaglijker maken. En dat kan je doen bij RST!

Wij hebben diverse vacatures open staan in jouw regio waar je aan de slag kan. Bekijk snel onze vacatures in de huishoudelijke ondersteuning, de kraamzorg of de wijkverpleging. Maak vandaag nog de overstap naar de zorg en geef betekenis en voldoening aan je werkdag!

 

Vacatures waarin jij de zorg kunt helpen:

Verzorgende IG

Als verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) draag je zorg voor onze cliënten die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden. Jouw werk bestaat uit het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je observeert de cliënt en signaleert tijdig risico’s. Het contact met de cliënt en de diversiteit van zorgvragen maken dat je werk afwisselend, uitdagend en dankbaar is!

Bekijk deze vacature

Verpleegkundig adviseur

Ben jij een ervaren wijkverpleegkundige en op zoek naar een manier om door te groeien in je vak? RST Zorgverleners is op zoek naar een verpleegkundig adviseur. Als verpleegkundig adviseur help je collega’s om passende zorg te bieden.

Bekijk deze vacature