Webinar ‘Werken of leren in de kraamzorg’ op 18 maart 2024

Denk jij er al langer over om (weer) als kraamverzorgende aan de slag te gaan? Wil je het vak bij ons in de praktijk leren? Of volg je de mbo-opleiding Verzorgende IG met uitstroomrichting Kraamzorg en ben je op zoek naar een stageplaats? Schrijf je dan in voor dit webinar!

Nieuw leven is prachtig en waardevol. Daarom doe je er als kraamverzorgende alles aan om een pasgeboren kindje een fijne en gezonde start te geven. Ook begeleid en ondersteun je de kraamvrouw, en de rest van het gezin, tijdens de kraamdagen. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Als je bij RST Zorgverleners komt werken of leren, leg je een stevig fundament voor je (verdere) loopbaan als kraamverzorgende. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit van zorgverlening. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je veel leert, goed wordt begeleid en er voldoende ruimte is voor nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn een organisatie met een reformatorische identiteit. De Bijbel is het richtsnoer voor al ons handelen. Dit betekent dat wij zorg verlenen volgens Bijbelse principes. De belangrijkste uitgangspunten daarbij zijn: aandacht, professionaliteit, kwaliteit en respect.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het webinar ontmoet je twee van onze praktijkopleiders. Zij vertellen je alle ins en outs over werken of leren in de kraamzorg bij RST. Van stage lopen tot herintreden en van het leer-werktraject tot omscholing. Ook gaan ze in op het versnelde keuzedeel Kraamzorg. Dit opleidingstraject is speciaal bedoeld voor kraamverzorgenden die lang uit het vak zijn geweest en voor iedereen die de mbo-opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige heeft afgerond en als kraamverzorgende aan de slag wil.

Verder geeft een kraamverzorgende tijdens het webinar een inkijkje in haar werk. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen.

Webinar ‘Werken of leren in de kraamzorg’

  • Datum: maandag 18 maart 2024
  • Start om: 20.00 uur
  • Duur: ongeveer 45 minuten

Deelnemen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Inschrijven

We adviseren je om voorafgaand aan het webinar het programma Zoom te installeren op je computer.