Webinar ‘Stage lopen of werken-leren in de wijkverpleging’ op 21 januari 2021

Ben jij in opleiding voor verzorgende IG of verpleegkundige (mbo of hbo)? Kom dan stage lopen of werken-leren bij RST Zorgverleners! We vertellen je er alles over in de webinar op 21 januari 2021.

Stage lopen of werken-leren bij RST helpt jou om een stevig fundament te leggen voor je loopbaan in de zorg. RST staat bekend om de hoge kwaliteit van zorgverlening en dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je bij ons heel veel gaat leren en bovendien dat goed begeleid wordt.

Daarnaast kies je met RST Zorgverleners voor een organisatie met een uitgesproken reformatorische identiteit. Met andere woorden: kom je bij ons werken, dan neem je je geloof mee. Dat heeft gevolgen voor hoe je je werk doet.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de webinar ontmoet je een van onze praktijkopleiders die je alles kan vertellen over de ins en outs van jouw stage of het traject werken-leren en de begeleiding door RST. Daarnaast hoor je de ervaringen van een leerling verpleegkundige die bij RST Zorgverleners werkt. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om al je vragen te stellen.

Webinar ‘Stage lopen of werken-leren in de wijkverpleging’

  • datum: 21 januari 2021
  • start om: 20.30 uur
  • duur: 1 uur

Bijwonen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Registreren

We adviseren je om voorafgaand aan de webinar het programma Zoom te installeren op je computer.