Webinar ‘Stage lopen of werken en leren in de wijkverpleging’ op 24 januari 2023

Volg jij een opleiding tot verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige en ben je op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek of afstudeeropdracht? Of denk jij er al langer over om (weer) in de verpleging en verzorging aan de slag te gaan en wil je bij ons praktijkervaring opdoen? Kijk dan op dinsdag 24 januari 2023 naar dit webinar!

Stage lopen of werken en leren bij RST Zorgverleners helpt jou om een stevig fundament te leggen voor je loopbaan in de wijkverpleging. RST staat bekend om de hoge kwaliteit van zorgverlening. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je bij ons heel veel gaat leren en bovendien goed begeleid wordt.

Daarnaast kies je met RST Zorgverleners voor een organisatie met een uitgesproken reformatorische identiteit. Met andere woorden: kom je bij ons stage lopen of werken en leren, dan neem je je geloof mee. Dat heeft gevolgen voor hoe je je werk doet.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het webinar ontmoet je twee van onze praktijkopleiders. Zij vertellen je alle ins en outs over stage lopen en over werken en leren bij RST Zorgverleners. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om al je vragen te stellen.

Webinar ‘Stage lopen of werken en leren in de wijkverpleging’

  • Datum: dinsdag 24 januari 2023
  • Start om: 19.30 uur
  • Duur: ongeveer 45 minuten

Deelnemen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Inschrijven

We adviseren je om voorafgaand aan het webinar het programma Zoom te installeren op je computer.