Webinar ‘Stage lopen of werken en leren in de wijkverpleging’ op 1 februari 2022

Volg jij een opleiding tot verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige en ben je op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek of afstudeeropdracht? Of denk jij er al langer over om (weer) in de verpleging en verzorging aan de slag te gaan en wil je bij ons praktijkervaring opdoen? Kijk dan op dinsdag februari naar dit webinar!

Stage lopen of werken en leren bij RST Zorgverleners helpt jou om een stevig fundament te leggen voor je loopbaan in de wijkverpleging. RST staat bekend om de hoge kwaliteit van zorgverlening. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je bij ons heel veel gaat leren en bovendien goed begeleid wordt.

Daarnaast kies je met RST Zorgverleners voor een organisatie met een uitgesproken reformatorische identiteit. Met andere woorden: kom je bij ons werken, dan neem je je geloof mee. Dat heeft gevolgen voor hoe je je werk doet.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de webinar ontmoet je een van onze praktijkopleiders die je alle ins en outs vertelt over stage lopen en over werken en leren bij RST Zorgverleners. Daarnaast ontmoet je een leerling-wijkverpleegkundige die haar ervaringen deelt. Tussendoor spelen we een quiz, waarbij je kans maakt op een uniek RST-pakket! Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om al je vragen te stellen.

Webinar ‘Stage lopen of werken en leren in de wijkverpleging’

  • datum: dinsdag 1 februari 2022
  • start om: 19.30 uur
  • duur: 45 minuten

Bijwonen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Registreren

We adviseren je om voorafgaand aan de webinar het programma Zoom te installeren op je computer.