Webinar ‘Stage lopen of werken en leren in de kraamzorg’ op 8 december 2022

Volg jij de mbo-opleiding Verzorgende IG met uitstroomrichting Kraamzorg en ben je op zoek naar een stageplaats? Of denk jij er al langer over om als kraamverzorgende aan de slag te gaan en wil je het vak bij ons in de praktijk leren? Kijk dan D.V. donderdag 8 december naar ons webinar!

Stage lopen of werken en leren bij RST Zorgverleners helpt jou om een stevig fundament te leggen voor je loopbaan als kraamverzorgende. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit van zorgverlening. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je bij ons veel zult leren en bovendien goed begeleid wordt.

Daarnaast kies je met RST Zorgverleners voor een organisatie met een uitgesproken reformatorische identiteit. Met andere woorden: kom je bij ons stage lopen of werken en leren, dan neem je je geloof mee. Dat heeft gevolgen voor hoe je je werk doet.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het webinar ontmoet je twee van onze praktijkopleiders. Zij vertellen je alle ins en outs over stage lopen en over werken en leren bij RST Zorgverleners. Daarnaast delen een kraamverzorgende en een leerling-kraamverzorgenden hun ervaringen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om al je vragen te stellen.

Webinar ‘Stage lopen of werken en leren in de kraamzorg’

  • Datum: donderdag 8 december 2022
  • Start om: 19.30 uur
  • Duur: ongeveer 45 minuten

Deelnemen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Inschrijven

We adviseren je om voorafgaand aan het webinar het programma Zoom te installeren op je computer.