Webinar ‘Stage lopen in de kraamzorg’ op 21 januari 2021

Volg jij de mbo-opleiding (BOL) Verzorgende IG met de afstudeerrichting Kraamzorg? Kom dan stage lopen bij RST Zorgverleners! In de webinar op 21 januari vertellen we je er alles over!

Stage lopen bij RST Zorgverleners helpt jou om een stevig fundament te leggen voor je loopbaan als kraamverzorgende. RST staat bekend om de hoge kwaliteit van zorgverlening en dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je bij ons heel veel gaat leren en bovendien dat goed begeleid wordt.

Daarnaast kies je met RST Zorgverleners voor een organisatie met een uitgesproken reformatorische identiteit. Met andere woorden: kom je bij ons werken, dan neem je je geloof mee. Dat heeft gevolgen voor hoe je je werk doet.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de webinar ontmoet je een van onze praktijkopleiders die je alles kan vertellen over de ins en outs over jouw stage bij RST Zorgverleners en de begeleiding. Daarnaast hoor je de ervaringen van een kraamverzorgende die eerst bij ons stage heeft gelopen en nu in vaste dienst is. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om al je vragen te stellen.

Webinar ‘Stage lopen in de kraamzorg’

  • datum: 21 januari 2021
  • start om: 19.00 uur
  • duur: 1 uur

Bijwonen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Registreren

We adviseren je om voorafgaand aan de webinar het programma Zoom te installeren op je computer.