Webinar over versneld keuzedeel Kraamzorg op 23 oktober 2023

Heb je een diploma Kraamzorg, maar ben je lang uit het vak geweest? Of heb je de mbo-opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige afgerond en wil je graag als kraamverzorgende aan de slag? Neem dan op maandag 23 oktober deel aan dit webinar!

In samenwerking met het Hoornbeeck College bieden we een nieuw opleidingstraject aan: het versnelde keuzedeel Kraamzorg.

Je komt in dienst bij RST als leerling-kraamverzorgende. In die functie volg je ook het keuzedeel. Zodra je het keuzedeel hebt afgerond, ontvang je een door het Ministerie van Onderwijs erkend certificaat. En natuurlijk kun je dan ook direct als kraamverzorgende aan de slag bij RST.

Werken en leren bij RST Zorgverleners helpt jou om een stevig fundament te leggen voor je loopbaan als kraamverzorgende. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit van zorgverlening. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je bij ons veel leert en goed begeleid wordt.

Praktische informatie

Dit moet je weten over het keuzedeel Kraamzorg:

  1. Startdatum: halverwege januari 2024.
  2. Tijdsinvestering: het opleidingstraject duurt ongeveer vier tot vijf maanden. Het programma bestaat in totaal uit zo’n 480 uur. Dit is een combinatie van stage- en schooluren.
  3. Locatie: 75%  van de schooluren volg je online. De overige 25% vindt plaats op de locaties van het Hoornbeeck College in Gouda of Apeldoorn.

Wat kun je verwachten van het webinar?

Tijdens het webinar ontmoet je twee van onze praktijkopleiders. Zij vertellen je alle ins en outs over dit nieuwe opleidingstraject en over werken en leren in de kraamzorg bij RST. Een van onze kraamverzorgenden deelt haar ervaringen. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen.

Webinar over versneld keuzedeel Kraamzorg

  • Datum: maandag 23 oktober 2023
  • Start om: 20.00 uur
  • Duur: ongeveer 45 minuten

Deelnemen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Inschrijven

We adviseren je om voorafgaand aan het webinar het programma Zoom te installeren op je computer.