Webinar ‘Ontdek de wijkverpleging’ op 23 maart

Op woensdag 23 maart 2022 organiseren wij de webinar ‘Ontdek de wijkverpleging’. In deze webinar vertellen we je meer over deze steeds belangrijker wordende vorm van zorg en welke uitdagingen daar liggen voor verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen.

Inschrijven

Denk jij er wel eens over om de overstap naar de wijkverpleging te maken? Dan is dit precies een webinar voor jou!

In deze webinar hoor je hoe het is om te werken in de thuiszorg. Welke enorme voordelen dit heeft, en ook wat de mindere kanten zijn. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen werken in de thuiszorg/wijkverpleging en werken in een verpleeghuis of ziekenhuis?
  • Welke zorg wordt verleend in de wijkverpleging? Wat mag de wijkverpleging doen en wat mag er niet? Welke beroepen zijn er in de wijkverpleging?
  • Welke voor- en nadelen heeft het werken in de wijkverpleging?
  • Op welke manieren kun je groeien en ontwikkelen als zorgprofessional in de wijkverpleging?

Ervaringsverhalen

In de webinar komen ook verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen aan het woord die de overstap hebben gemaakt vanuit andere vormen van zorgverlening. Je hoort van hen hoe deze overstap is bevallen en wat ze hebben ontdekt.

Vragenronde

In het laatste deel van de webinar nemen we ook uitgebreid de tijd om vragen van deelnemers te beantwoorden. Zit jij met een specifieke vraag? Schrijf je dan in een stel je vraag in de chat. Wij helpen je graag verder in je zoektocht!

Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd in het werken in de wijkverpleging? Meld je dan aan via de onderstaande knop. Je deelname is anoniem. Je hoeft je camera en geluid niet aan te zetten om deel te nemen aan de webinar. De inschrijving gaat op je (privé-)e-mailadres.

Inschrijven


Datum:
          Woensdag 23 maart 2022
Tijd:                 19:30-20:30 uur