Webinar ‘Ontdek de kraamzorg’ op 19 juni 2023

Denk jij er al langer over om (weer) als kraamverzorgende aan de slag te gaan? Wil je het vak bij ons in de praktijk leren? Of volg je de mbo-opleiding Verzorgende IG met uitstroomrichting Kraamzorg en ben je op zoek naar een stageplaats? Kijk dan op maandag 19 juni naar dit webinar!

Werken en leren of stage lopen bij RST Zorgverleners helpt jou om een stevig fundament te leggen voor je loopbaan als kraamverzorgende. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit van zorgverlening. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je bij ons veel leert en goed begeleid wordt.

Daarnaast kies je met RST Zorgverleners voor een organisatie met een uitgesproken reformatorische identiteit. Met andere woorden: kom je bij ons werken en leren of stage lopen, dan neem je je geloof mee. Dat heeft gevolgen voor hoe je je werk doet.

Heb je een kraamzorg-diploma en ben je 1-4 jaar uit het vak geweest? Dan kun je bij ons het bekwaammakingstraject van 80 tot 250 uur volgen (afhankelijk van jouw werkervaring) en daarna weer als kraamverzorgende aan de slag. Ben je langer dan 4 jaar uit het vak? Dan volgt er een bijscholing van ongeveer 4 tot 6 maanden. Je kunt je ook via RST laten omscholen, bijvoorbeeld als je een diploma Verzorgende IG met uitstroomrichting Ouderenzorg of verpleegkundige-opleiding (niveau 4) hebt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het webinar ontmoet je twee van onze praktijkopleiders. Zij vertellen je alle ins en outs over werken en leren en stage lopen in de kraamzorg bij RST. Een kraamzorgstudent en een werkbegeleider delen hun ervaringen. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen.

Webinar ‘Ontdek de kraamzorg’

  • Datum: maandag 19 juni 2023
  • Start om: 19.45 uur
  • Duur: ongeveer 45 minuten

Deelnemen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Inschrijven

We adviseren je om voorafgaand aan het webinar het programma Zoom te installeren op je computer.