Webinar BBL-opleiding Kraamzorg op 8 december

Registreren

Kraamzorg is een vak. Daarom start RST Zorgverleners vanaf januari 2021 in samenwerking met het Hoornbeeck College Rotterdam een tweejarige BBL-opleiding tot kraamverzorgende in de regio Dordrecht-Rotterdam-Gouda. Op 8 december hoor je er meer over in de speciale webinar.

Als jij altijd al kraamverzorgende hebt willen worden is deze unieke opleiding je kans! In twee jaar wordt je opgeleid tot Verzorgende IG met de specialisatie Kraamverzorgende en vanaf dag 1 kom je in dienst bij RST Zorgverleners. Je krijgt ook direct salaris en wordt zorgvuldig begeleid door een ervaren rot in het vak.

Maar: hoe ziet de opleiding eruit? Welke impact heeft het volgen van deze opleiding op je leven? Waarom zou je bij RST willen komen werken, en wat zijn de ervaringen van meiden die jou voorgegaan zijn? Op al die vragen – en meer – krijg je antwoord tijdens de webinar BBL-opleiding Kraamzorg.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de webinar ontmoet je de praktijkopleiders van RST die je alles kunnen vertellen over de in’s en out’s van jouw BBL-functie bij RST Zorgverleners en de begeleiding door RST. Ook is er een docent van het Hoornbeeck College aanwezig om je meer over het theoretische gedeelte van de opleiding te vertellen. Daarnaast hoor je de ervaringen van een BBL’er die al eerder de combinatie werken-leren bij RST Zorgverleners deed. En natuurlijk is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen.

Webinar BBL-opleiding Kraamzorg

  • datum: 8 december 2020
  • start om: 19:30 uur
  • duur: 1 uur

Bijwonen?

Schrijf je gratis in en ontvang de link om in te loggen.

Registreren